Σπυράκη: Τσίπρας- Καμμένος έχουν βουλιάξει στη διαπλοκή - Μαξίμου: Η Σπυράκη εκτίθεται ανεπανόρθωτα

Σπυράκη: Τσίπρας- Καμμένος έχουν βουλιάξει στη διαπλοκή - Μαξίμου: Η Σπυράκη εκτίθεται ανεπανόρθωτα

«Δεν μπορούν να κάνουν κάθαρση ούτε στο ποδόσφαιρο, ούτε πουθενά αλλού» αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ – Σκληρή επίθεση στον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εθνική Άμυνας

Σπυράκη: Τσίπρας- Καμμένος έχουν βουλιάξει στη διαπλοκή - Μαξίμου: Η Σπυράκη εκτίθεται ανεπανόρθωτα
Ιδιαίτερα σκληρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη. 

Η κυρία Σπυράκη τόνισε ότι εδώ και τρία χρόνια, οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος χτίζουν ένα καθεστώς διαπλοκής, χρησιμοποιώντας επιχειρηματίες, με αποτέλεσμα να μην μπορούν «να κάνουν κάθαρση ούτε στο ποδόσφαιρο, ούτε πουθενά αλλού». 

«Έχουν βουλιάξει οι ίδιοι στη λάσπη της διαπλοκής και είναι ανήμποροι να εφαρμόσουν το μόνο» σημείωσε, χαρακτηρίζοντάς τους επικίνδυνους για τον αθλητισμό και για τον τόπο. 

Κλείσιμο
Στις καταγγελίες απάντησε άμεσα η κυβέρνηση,με πηγές του Μεγάρου Μαξίμου να σημειώνουν ότι «η κυρία Σπυράκη εκτίθεται ανεπανόρθωτα και μόνο που αρθρώνει τη λέξη «διαπλοκή», προσθέτοντας ότι «θα αρκεστούμε να της θυμίσουμε πως είναι εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της Novartis, της  Siemens, των θαλασσοδανείων 200 εκατ. ευρώ, του Κήρυκα Χανίων και πολλών άλλων σκανδάλων που γνωρίζει πολύ καλά ο ελληνικός λαός και δεν θα ανατρέξουμε στις εποχές που στο MEGA έπαιρνε τις ειδήσεις στο μαξιλάρι της».

Αναλυτικά, η κ. Σπυράκη δήλωσε: 

«Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος εδώ και τρία χρόνια χτίζουν ένα νέο καθεστώς διαπλοκής. Χρησιμοποιούν επιχειρηματίες άλλοτε για να ελέγξουν το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, κι άλλοτε για να ισοφαρίσουν τους τραγικούς χειρισμούς τους στο θέμα των Σκοπίων.

Να γιατί δεν μπορούν να κάνουν κάθαρση ούτε στο ποδόσφαιρο, ούτε πουθενά αλλού.  Έχουν βουλιάξει οι ίδιοι στη λάσπη της διαπλοκής και είναι ανήμποροι να εφαρμόσουν το νόμο. Και επικίνδυνοι όχι μόνο για τον αθλητισμό, αλλά και για τον τόπο. Μόνη λύση η πολιτική αλλαγή».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης