Κίνημα Αλλαγής: Οι εικόνες κουμπουροφόρων παραγόντων εκθέτουν την χώρα διεθνώς

Κίνημα Αλλαγής:  Οι εικόνες κουμπουροφόρων παραγόντων εκθέτουν την χώρα διεθνώς

Οι εξαγγελίες των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ  περί «εξυγίανσης» και «καταπολέμησης της βίας», ήταν απλώς το πρόσχημα,  για να εξυπηρετηθούν διαπλεκόμενα επιχειρηματικά συμφέροντα, επισημαίνεται σε ανακοίνωση του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς

Για πρακτικές και εικόνες μαφίας κάνουν λόγο τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής και στέκονται στην ανάγκη η κυβέρνηση να εφαρμόσει τους νόμους και τους κανονισμούς.

Ιδιαίτερη μνεία γίνεται στη ψύχραιμη στάση των οπαδών του ΠΑΟΚ όσο και των αθλητών και των δύο ομάδων, οι οποίοι δεν ταυτίστηκαν με τις εξαλλοσύνες και την υποκίνηση βίας.  


Η ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής:

Είναι γνωστή η διαχρονικά νοσηρή κατάσταση που επικρατεί στο χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Όμως η αυθαιρεσία, οι πολιτικές παρεμβάσεις, και η βία έχουν γίνει πλέον καθεστώς. 

Οι εξαγγελίες των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ  περί «εξυγίανσης» και «καταπολέμησης της βίας», ήταν απλώς το πρόσχημα,  για να εξυπηρετηθούν για μια ακόμη φορά διαπλεκόμενα επιχειρηματικά συμφέροντα που λυμαίνονται το χώρο του ποδοσφαίρου. 

 Οι εικόνες των κουμπουροφόρων, παραγόντων, εκθέτουν την χώρα διεθνώς και παραπέμπουν σε μαφιόζικες πρακτικές. 

Είναι ώρα επί τέλους να εφαρμοστούν με απόλυτο τρόπο οι νόμοι του κράτους και οι σχετικοί κανονισμοί. Χωρίς καμία έκπτωση, συμψηφισμό ή κυβερνητική παρέμβαση στην Δικαιοσύνη. 
Σ’ αυτές τις συνθήκες πρέπει να καταγραφούν θετικά τόσο η ψύχραιμη στάση των οπαδών του ΠΑΟΚ όσο και των αθλητών και των δύο ομάδων. Αυτοί πολύ σωστά δεν ταυτίστηκαν με τις εξαλλοσύνες και την υποκίνηση βίας.  

ΣΧΟΛΙΑ (1)

TO KINHMA AΛΛΑΓΗΣ '' ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ

ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ 'ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ '' ?? ? / ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΕ ΜΕ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ .....

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

pavlopoulos_3

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος έδωσε το «παρών» στο ετήσιο μνημόσυνο του Κυριάκου Μάτση – Ζήτησε επίλυση του Κυπριακού, καθώς η εκκρεμότητα παρατείνει την τραγωδία και το μαρτύριο της Κύπρου

PLETNER

Ο Γερμανός πρέσβης στην Αθήνα θεωρεί ότι Αθήνα και Βερολίνο πρέπει να συνεχίσουν να στέκονται ο ένας πλάι στον άλλο στο προσφυγικό - «Χωρίς πολύ στενή ελληνογερμανική συνεργασία δεν θα μπορούσαμε να ξεπεράσουμε την προσφυγική κρίση» 

3
adwnis

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε ότι ο κ. Τσίπρας «έβαλε μυαλό, αφού μας κόστισε 100 δισεκατομμύρια ευρώ» - Ανέφερε ότι όσο τα θετικά μέτρα προέρχονται από την υπερφορολόγηση είναι αρνητικά μέτρα 

40