ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης ανέχεται τα ρατσιστικά παραληρήματα των βουλευτών του

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης ανέχεται τα ρατσιστικά παραληρήματα των βουλευτών του

«Είναι γιαλαντζί φιλελεύθερος» σημειώνει η Κουμουνδούρου σε ανακοίνωση της και υποστηρίζει ότι με την στάση του «στρώνει το έδαφος στην ακροδεξιά που ηγεμονεύει πλέον στο κόμμα του»

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης ανέχεται τα ρατσιστικά παραληρήματα των βουλευτών του
Σκληρή κριτική στη ΝΔ και στον Κυριάκο Μητσοτάκη ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις Δαβάκη και
Φωτήλα. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται λόγος για «ρατσιστικά παραληρήματα βουλευτών της ΝΔ» και επισημαίνεται ότι με τη σιωπή του ο πρόεδρος της ΝΔ «στρώνει το έδαφος στην ακροδεξιά που ηγεμονεύει πλέον στο κόμμα του».
Κλείσιμο

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: 

«Τα ρατσιστικά σχόλια βουλευτών της ΝΔ εναντίον ολόκληρων κοινωνικών ομάδων, φαίνεται ότι δεν είναι μεμονωμένα περιστατικά. Μετά τον κ. Δαβάκη, σήμερα,  ο κ. Φωτήλας, βασιζόμενος σε ένα «κίτρινο» δημοσίευμα εφημερίδας, προέβη σε ένα κρεσέντο ρατσιστικών, προσβλητικών χαρακτηρισμών  εναντίον συμπολιτών μας που πάσχουν από ψυχικά νοσήματα. Όσον αφορά τον ίδιο τον κ. Φωτήλα, αυτός, έστω και  εκ των υστέρων, και μετά την κατακραυγή, ζήτησε συγνώμη. 

Ο κ. Μητσοτάκης, όμως, εδώ και μέρες σιωπά. Με τη σιωπή του, ανέχεται τα ρατσιστικά παραληρήματα των βουλευτών του, επιβεβαιώνει πως είναι γιαλαντζί φιλελεύθερος και στρώνει το έδαφος για την ακροδεξιά που ηγεμονεύει πλέον στο κόμμα του κ. Σαμαρά».  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης