Κουρουμπλής για Novartis: Δεν είμαι γιος πρωθυπουργού αλλά το πρόσωπό μου είναι κρυστάλλινο

Κουρουμπλής για Novartis: Δεν είμαι γιος πρωθυπουργού αλλά το πρόσωπό μου είναι κρυστάλλινο

Το πρόσωπό μου είναι κρυστάλλινο» είπε αναφερόμενος στις πρωτοβουλίες που έλαβε ως υπουργός Υγείας

Κουρουμπλής για Novartis: Δεν είμαι γιος πρωθυπουργού αλλά το πρόσωπό μου είναι κρυστάλλινο
Τις κεντρικές πρωτοβουλίες που έλαβε ως υπουργός Υγείας για τον εξορθολογισμό της φαρμακευτικής δαπάνης και την αντιμετώπιση αθέμιτων πρακτικών από τις φαρμακοβιομηχανίες επισήμανε ο κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής προκειμένου να αντικρούσει τις καταγγελίες της Νέας Δημοκρατίας και την πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής.

Ο νυν υπουργός Ναυτιλίας εμφανίστηκε οργισμένος για τις εις βάρος του αναφορές και μεταξύ άλλων κάλεσε την αντιπολίτευση να του ζητήσει συγγνώμη.

Ο ίδιος ανέφερε ότι το «κατηγορητήριο» στηρίζεται σε ανώνυμη καταγγελία  ο συντάκτης της οποίας δεν γνώριζε καν πως το 2016 δεν ήταν υπουργός, ενώ σημείωσε πως η καθυστέρηση στην έκδοση δελτίου τιμών στα φάρμακα καθυστέρησε 20 μέρες λόγω διαφορών με τη τρόικα.

Κλείσιμο
Ο κ. Κουρουμπλής υποστήριξε πως επί ημερών του οι φαρμακευτικές απέδωσαν στα ασφαλιστικά ταμεία το χονδρεμπορικό κέρδος για να προσθέσει «επειδή είμαι τίμιος και παλικάρι το ίδιο προσπάθησε να κάνει και ο κ. Αδωνις Γεωργιάδης όμως οι επόμενοι επανέφεραν το προηγούμενο καθεστώς».

Ο κ. Κουρουμπλής ανέφερε ότι στοχοποιείται διαρκώς από την ΝΔ και την ΔΗΣΥ γιατί – όπως είπε – έχει ειδική σχέση με τα ευρύτερα στρώματα της κεντροαριστεράς. 

Απευθυνόμενος στον αρχηγό της ΝΔ είπε «κ. Μητσοτάκη εγώ δεν είμαι γιος πρωθυπουργού ούτε υπήρξα υιοθετημένος κανενός οικονομικού κύκλου! Εκεί που έμενα μένω αλλά κατάγομαι από ένα περίεργο κράμα Ποντίων και Ακαρνάνων. Θα προσέχετε πως θα χρησιμοποιείτε το όνομά μου! Αλλά το πρόσωπό μου είναι κρυστάλλινο!», είπε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης