Απάντηση του υπουργείου Εργασίας σε διαμαρτυρία του ΚΚΕ προς τον πρόεδρο της Βουλής

Απάντηση του υπουργείου Εργασίας σε διαμαρτυρία του ΚΚΕ προς τον πρόεδρο της Βουλής

«Στους 14 μήνες θητείας της υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου απαντήθηκαν με αυτοπρόσωπη παρουσία της στη Βουλή 15 επίκαιρες ερωτήσεις και μια επίκαιρη επερώτηση εκ των οποίων οι 11 σε βουλευτές του ΚΚΕ»

Με ανακοίνωση του το υπουργείο Εργασίας απαντά στη διαμαρτυρία του ΚΚΕ προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση σχετικά με την απόκριση του υπουργείου στον κοινοβουλευτικό έλεγχο, διευκρινίζοντας ότι:

«Στους 14 μήνες θητείας της υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου απαντήθηκαν με αυτοπρόσωπη παρουσία της στη Βουλή 15 επίκαιρες ερωτήσεις και μια επίκαιρη επερώτηση εκ των οποίων οι 11 σε βουλευτές του ΚΚΕ».

Επίσης, σημειώνεται ότι «το υπουργείο Εργασίας έχει απαντήσει γραπτώς σε εκατοντάδες ερωτήσεις και αναφορές» ενώ όπως τονίζεται «σε εκκρεμότητα υπάρχουν αυτή τη στιγμή τρεις επίκαιρες ερωτήσεις οι οποίες θα απαντηθούν άμεσα».

Τέλος, από το υπουργείο Εργασίας επισημαίνεται ότι «η όποια αναβολή εκ μέρους της υπουργού Εργασίας οφειλόταν σε ανειλημμένες υποχρεώσεις που σχετίζονται με την εκπροσώπηση της κυβέρνησης σε διεθνείς οργανισμούς και όργανα (Συμβούλιο Υπουργών Απασχόλησης ΕΕ, Συνδιάσκεψη Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας κλπ)».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kefalogianni-1

«Η χώρα μας πορεύεται σήμερα με έλλειμμα εμπιστοσύνης την ώρα που οι διεθνείς ισορροπίες αλλάζουν. Το να βγει η χώρα από την οικονομική κρίση, την κρίση αξιών και την απομόνωση, είναι μια εθνική υπόθεση. Η Ελλάδα πρέπει να θωρακισθεί. Σταθερότητα ναι ακινησία όχι»

karteros708a

Με ανάρτησή του στο facebook ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, στέκεται στο πλευρό του δημοσιογράφου υιοθετώντας την άποψη ότι ο Κυριάκος Μητσοτάσκης θύμισε στην ΔΕΘ τον «θεωρητικό του φασισμού»!

3
main_tsipras_synodos

«Πρόβλημα δεν είναι μόνο η άνοδος της Ακροδεξιάς, αλλά και η ενσωμάτωση βασικών στοιχείων της ακροδεξιάς ατζέντας, ιδιαίτερα για το μεταναστευτικό και την ασφάλεια, στην πολιτική ατζέντα παραδοσιακών συντηρητικών δυνάμεων» είπε ο πρωθυπουργός

8
tzana

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε σε κομματική συγκέντρωση στο Χαϊδάρι για τις επερχόμενες εκλογές, για τα 3,5 χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, έκανε μία αποτίμηση του κυβερνητικού έργου και επανέλαβε τις δεσμεύσεις Τσίπρα που ανακοινώθηκαν στη ΔΕΘ

9
4555588

«Σήμερα ολοκληρώθηκε η γραφειοκρατική διαδικασία βιολογικού καθαρισμού της Μόριας, οπότε πολύ γρήγορα θα ξεκινήσει κι αυτή η διαδικασία» είπε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής μετά τη διυπουργική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

4