Θρίλερ με τους λογαριασμούς της οικογένειας Στουρνάρα

Θρίλερ με τους λογαριασμούς της οικογένειας Στουρνάρα

«Πρόκειται για ευσεβείς πόθους των ...γνωστών αγνώστων, που χρησιμοποιούν ως γραφείο τυπου τον γνωστό ακροδεξιό και ημιτρελο δημοσιογράφο» η απάντηση συνεργατών του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος στις πληροφορίες για δέσμευση λογαριασμών

Θρίλερ με τους λογαριασμούς της οικογένειας Στουρνάρα
Νυχτερινό θρίλερ με αναρτήσεις φιλοκυβερνητικών μέσων και παραγόντων βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη με αφορμή δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος και της συζύγου του Λίνας Νικολοπούλου.

Η υπόθεση ξεκίνησε από αναρτήσεις δύο ιστοσελίδων στις οποίες υποστηριζόταν ότι «η δέσμευση των λογαριασμών έγινε μετά από παραγγελία του ΚΕΦΟΜΕΠ και στο πλαίσιο της έρευνας για το σκάνδαλο της Novartis».

Γύρω στα μεσάνυχτα πηγές από τα «υπόγεια» του Μαξίμου διέδιδαν σε φιλικά προσκείμενα μέσα την ατάκα «αν ισχύουν αυτά τον Στουρνάρα δεν τον σώζει ούτε ο Ντράγκι».

Κλείσιμο
Έως τις 3 τα ξημερώματα, πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του protothema.gr δεν φαίνεται να υπήρχε κινητικότητα από την πλευρά του ΚΕΦΟΜΕΠ για τον Γιάννη Στουρνάρα.

Τα ξημερώματα πηγές της Τράπεζας της Ελλάδος δήλωναν άγνοια για το περιστατικό και λίγο μετά τις 8 το πρωί συνεργάτης του Γιάννη Στουρνάρα ανέφερε τα εξής: «πρόκειται για ευσεβείς πόθους των ...γνωστών αγνώστων, που χρησιμοποιούν ως γραφείο τυπου τον γνωστό ακροδεξιό και ημιτρελο δημοσιογράφο.»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης