Η Δούρου αποθεώνει τα κρασιά της Αττικής στη Νέα Υόρκη

Η Δούρου αποθεώνει τα κρασιά της Αττικής στη Νέα Υόρκη

«Στηρίζουμε αυτή την παραγωγή και τους ανθρώπους της γιατί πιστεύουμε ότι ο πρωτογενής τομέας της Αττικής έχει υπερτοπική αξία», δήλωσε η Περιφερειάρχης Αττικής

«Η Αττική διαθέτει ένα σπουδαίο συγκριτικό πλεονέκτημα - τον Αττικό Αμπελώνα, την παραγωγή ξεχωριστής ποιότητας κρασιών. Στηρίζουμε αυτή την παραγωγή και τους ανθρώπους της γιατί πιστεύουμε ότι ο πρωτογενής τομέας της Αττικής έχει υπερτοπική αξία καθώς μπορεί και οφείλει να αποτελέσει σοβαρή προϋπόθεση για την παραγωγική ανασυγκρότηση και την ανάταξη της εθνικής οικονομίας», δήλωσε η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, κατά την επίσκεψή της στη Διεθνή Έκθεση Vinexpo 2018 στη Νέα Υόρκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ελληνικό περίπτερο μετέχει και η Περιφέρεια Αττικής, σε συνεργασία με το Enterprise Greece.

ΣΧΟΛΙΑ (4)

ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ Η ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ?? ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΨΩΝΙΑ... ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΚΟΚΑΛΙΖΕΙ. ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΤΣΙΤΖΙΦΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ (ΠΟΛΥ ΨΗΛΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΩΡΙΝΟ) ΚΟΒΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΤΩΔΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΟ ΥΠΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥΝΕΛ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΜΗΚΟΥΣ 600 ΜΕΤΡΩΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΣΚΟΠΗΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣ ΠΟΛΛΩΝ ΔΕΚΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ. ΠΡΟΔΗΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ . ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΤ ΌΝΟΜΑ ΜΟΝΟΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΩΡΑΙΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΥΠΕΡΓΕΙΟ (ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΕΤΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΓΕΙΟ) ΑΥΤΟ ΤΟΥΝΕΛ. ΤΟ ΕΡΓΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΣτΕ ΕΙΤΕ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΛΛΗ ΟΔΟΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣτΕ, ΚΑΙ ΕΠ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΗΜΕΡΗ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. ΕΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ΣΕΙΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΙΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ.

OΛΟ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΟΥΖΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΧΕΤΑ ΤΡΟΛ

ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ !! ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΤΑΞΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ! ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΝ ΕΦΤΥΣΑΝ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟΣ ,ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΧΡΗΣΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΕΜΠΕΛΑ !

ζζ

οπου γαμος και χαρα η βασιλω πρωτη ...

ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑΣ

ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ .

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4619092

Στην αντεπίθεση περνά το Κίνημα Αλλαγής για τις δηλώσεις Βερναρδάκη σύμφωνα με τις οποίες για τη χρεοκοπία ευθύνεται η περίοδος Σημίτη και όχι η περίοδος Καραμανλή

12