Μητσοτάκης: Επιβεβλημένη η εθνική ομόνοια στα κρίσιμα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής

Μητσοτάκης: Επιβεβλημένη η εθνική ομόνοια στα κρίσιμα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής

«Σε μια περίοδο όπου τα πράγματα πηγαίνουν προς αυξανόμενη παρά μειούμενη ένταση», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

Είναι απολύτως επιβεβλημένο να υπάρχει εθνική ομόνοια στα κρίσιμα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης
, στη συνάντησή του με τον νέο υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο  Χριστοδουλίδη. 

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ευχήθηκε στον Κύπριο υπουργό Εξωτερικών καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, εκφράζοντας ταυτόχρονα απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. 

«Δεν επιτρέπεται να εμπλέξουμε το μείζον εθνικό ζήτημα της Κύπρου στην εσωτερική πολιτική αντιπαράθεση. Εμείς επιμένουμε  πάρα πολύ σε αυτή τη γραμμή, παρότι μερικές φορές κάποιοι θέλουν να θολώνουν λίγο  τα νερά ως προς τον εσωτερικό πολιτικό διάλογο. Αλλά είναι  απολύτως επιβεβλημένο να υπάρχει εθνική ομόνοια στα κρίσιμα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, πόσο μάλλον σε μια περίοδο όπου τα πράγματα πηγαίνουν προς αυξανόμενη παρά μειούμενη ένταση. Οπότε, είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε πολλά να πούμε και μπορείτε πάντα να λογαριάζετε στην αμέριστη στήριξή μας», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

ΣΧΟΛΙΑ (9)

Χρειαζόμαστε Εθνική Ομοψυχία

Ο Μητσοτάκης έκανε το πρώτο δύσκολο βήμα. Να κάνει ο Τσίπρας το επόμενο.

γιούργια

είναι λογικό άμα έχουμε πόλεμο δεν έχετε καμία αξία κανένας σας.

ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ

Άντε να το δούμε και στην Ελλάδα μια φορά!!!

ΜΠΡΑΒΟ! ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ

Μητσοτάκης: ''Είναι απολύτως επιβεβλημένο να υπάρχει εθνική ομόνοια στα κρίσιμα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής''. Επιτέλους! Συγχαρητήρια! Να ακολουθήσουν και οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί και αύριο το απόγευμα μετά το κυβερνητικό συμβούλιο πρέπει να γίνει και Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Να πάνε χωρίς τσάντες

Γιατί δεν το 'χουν σε τίποτα να τους κατηγορήσουν ότι τα άρπαξαν για να συμφωνήσουν, μια και αυτό δένει με τις εκλογές που έρχονται.

Kolybithro xylo

α ακολουθήσουν και οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί και αύριο το απόγευμα μετά το κυβερνητικό συμβούλιο πρέπει να γίνει και Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Για να δωσουμε το ονομα?

@

Για το όνομα δεν χρειάζεται Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών. Ο Ελληνικός λαός έχει ήδη ορίσει την Εθνική Γραμμή.

Aμπεμπελελέκoυα

@23:39: H Χ.Α. είναι μέσα στην Εθνική ομόνοια;

@

Θα ήταν έγκλημα σε βάρος της πατρίδας να εξαιρεθεί το οποιοδήποτε κόμμα. Κουτσουρεμένη ομοψυχία δεν υπάρχει. Δεν περισσεύει κανείς. Ο εχθρός είναι οι Τούρκοι.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

venizelos_3

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναφέρθηκε στην ομιλία του στη Βουλή στην έρευνα στους λογαριασμούς του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη - «Ματαιοπονούν, αλλά εκτίθενται και εκθέτουν και τη δικαιοσύνη»

mitsotakis_klirikoi

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας διαβεβαίωσε ότι δεν θα δεχθεί την εργαλειοποίηση των χιλιάδων κληρικών και την αλλαγή του τρόπου μισθοδοσίας τους - «Θλίβομαι για το γεγονός ότι η ηγεσία της Εκκλησίας της Ελλάδας τελικά χρησιμοποιήθηκε από τον κ. Τσίπρα στα προεκλογικά του παιχνίδια»

2
voutsis

Ο χρυσαυγίτης βουλευτής, κατά τη συζήτηση για την Αναθεώρηση του Συντάγματος, είπε πως «ο μοναδικός μέχρι σήμερα εκλεγμένος απευθείας από το λαό, μέσω δημοψηφίσματος, Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ο Γεώργιος Παπαδόπουλος»

13