Κουβέλης στο ΘΕΜΑ 104,6: Σωστά συστήνεται η προκαταρκτική για τη Novartis

Κουβέλης στο ΘΕΜΑ 104,6: Σωστά συστήνεται η προκαταρκτική για τη Novartis

Πρέπει να συσταθεί η προκαταρκτική για να εντοπιστούν όσα πρέπει και να λάμψει η αλήθεια, δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς

Κουβέλης στο ΘΕΜΑ 104,6: Σωστά συστήνεται η προκαταρκτική για τη Novartis
Σωστά συστήνεται η προκαταρκτική επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση της Novartis, δήλωσε το πρωί της Τρίτης μιλώντας στο
ΘΕΜΑ 104,6 και τον Γιάννη Πρετεντέρη ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης


«Πρέπει να συσταθεί η προκαταρκτική για να εντοπιστούν όσα πρέπει και να λάμψει η αλήθεια», επισήμανε και συμπλήρωσε: «Βλέπω ότι για παράδειγμα για το αδίκημα της απιστίας, καταγράφεται η παραγραφή του. Σε ότι αφορά την δωροληψία και δωροδοκία, εδώ τίθεται ένα ζήτημα εάν υπάρχει η τέλεση πράξεων, πρέπει να διερευνηθεί εάν έγιναν κατά την άσκηση καθηκόντων του υπαλλήλου - πολιτικού».
Κλείσιμο

«Σε κάθε περίπτωση πρέπει να διερευνηθεί εάν έχει τελεστεί το αδίκημα», δήλωσε ο ίδιος.

Εξάλλου ο κύριος Κουβέλης επισήμανε πως «η μαρτυρία από μόνη ενός προστατευόμενου μάρτυρα δεν σημαίνει και παραδοχή ευθύνης».

«Δεν πιστεύω ότι μπορεί κάποιος εισαγγελέας να είναι στο κόλπο, έχουμε υποχρέωση όλοι να αφήσουμε την δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της. Μιλούν όλοι για σκευωρία, αλλά πώς αποδεικνύεται αυτός ο επιθετικός χαρακτηρισμός;», διερωτήθηκε και επισήμανε ότι «αν κάποιος έχει στοιχεία για την έλλειψη αντικειμενικότητας, ο νόμος προβλέπει τι πρέπει να κάνει».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης