Κύπρος: Αποχωρεί από το υπουργικό συμβούλιο του Αναστασιάδη ο υπουργός Μεταφορών

Κύπρος: Αποχωρεί από το υπουργικό συμβούλιο του Αναστασιάδη ο υπουργός Μεταφορών

Ο Μάριος Δημητριάδης αποφάσισε να μην υπουργοποιηθεί εκ νέου, τονίζοντας ότι «ολοκληρώθηκε ο κύκλος του στο υπουργείο»

Κύπρος: Αποχωρεί από το υπουργικό συμβούλιο του Αναστασιάδη ο υπουργός Μεταφορών
Την αποχώρησή του από το νέο κυπριακό υπουργικό συμβούλιο ανακοίνωσε και επίσημα ο Μάριος Δημητριάδης, λέγοντας πως ολοκληρώθηκε ο κύκλος του στο υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, παρά την πρόταση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη να συνεχίσει ως μέλος του νέου κυβερνητικού σχήματος.

«Ένας μεγάλος κύκλος ολοκληρώθηκε στο Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την εμπιστοσύνη του και την ευθύνη να συμβάλω με τις όποιες δυνάμεις μου στο έργο του Υπουργείου, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τον Κύπρο. Η κοινωνία και η οικονομία θα κρίνουν το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας», αναφέρει ο κ. Δημητριάδης σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο Μάριος Δημητριάδης ευχαριστεί τον Πρόεδρο Αναστασιάδη «για την πρότασή του να συνεχίσω ως μέλος του νέου Υπουργικού Συμβουλίου».

«Αυτή με τιμά, όμως πήρα την απόφαση να αφήσω το χώρο της πολιτικής και να επανέλθω, ως επαγγελματίας, στις προκλήσεις του ιδιωτικού τομέα», προσθέτει.

Τέλος, ο Μάριος Δημητριάδης εύχεται στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στη νέα κυβέρνηση κάθε επιτυχία στην αποστολή τους.
Κλείσιμο

«Άλλωστε, στο επίπεδο του δημόσιου βίου, η επιτυχία μιας κυβέρνησης αφορά στο μέλλον του τόπου και στην προοπτική των ανθρώπων του», καταλήγει.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης