Άδωνις Γεωργιάδης στο ΘΕΜΑ 104,6: Κανονικός σερβιτόρος της Τρόικας ο Τσίπρας

Άδωνις Γεωργιάδης στο ΘΕΜΑ 104,6: Κανονικός σερβιτόρος της Τρόικας ο Τσίπρας

Δεν υπάρχει έξοδος όπως λέει η κυβέρνηση τον Αύγουστο, τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ - Προσωπική ατζέντα του Τσίπρα η ανάγκη επίλυσης του Σκοπιανού, πρόσθεσε

Άδωνις Γεωργιάδης στο ΘΕΜΑ 104,6: Κανονικός σερβιτόρος της Τρόικας ο Τσίπρας
Τον χαρακτηρισμό «κανονικός σερβιτόρος της Τρόικας» χρησιμοποίησε για τον Αλέξηη Τσίπρα ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο
ΘΕΜΑ 104,6 με αφορμή
Κλείσιμο
όσα είπε ο πρώην επικεφαλής του Euroworking Group Τόμας Βίζερ σε ελβετική εφημερίδα.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι έγινε κανονικός σερβιτόρος της Τρόικας
ο Τσίπρας. Η κυβέρνησή του υπέγραψε πράγματα που κανείς δεν έχει δεχθεί να υπογράψει» είπε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Το να έχεις τόσο καλά λόγια από τους ευρωπαίους που βρήκαν έναν πρωθυπουργό να κάνει ό,τι του ζητάνε, δεν είναι έπαινος για τον Τσίπρα» συμπλήρωσε.

Σχολιάζοντας το αφήγημα της κυβέρνησης περί καθαρής εξόδου ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι «βασικά δεν υπάρχει έξοδος. Όταν υπάρχει ψηφισμένος νόμος που λέει ότι έως το 2023 κάθε προϋπολογισμός πρέπει να έχει την έγκριση των δανειστών τότε πώς να μιλάμε για έξοδο. Αυτό που θα γίνει από τον Αύγουστο είναι να μπορούμε να δανειζόμαστε από τις αγορές με ποσοστό υψηλότερο από αυτό με το οποίο δανειζόμαστε από την Τρόικα».

«Η ζημιά που προκαλεί η κυβέρνηση δεσμεύει τη χώρα και μετά τη θητεία της» πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Κληθείς να τοποθετηθεί για τις απειλές ιδρυτικού μέλους του Ρουβίκωνα ενόψει του συλλαλητηρίου της Κυριακής για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σχολίασε ότι «η κυβέρνηση λέει ότι δεν μπορεί να ελέγξει τι γίνεται στην Αθήνα. Η κυβέρνηση λέει ότι μπορεί να βγαίνει ο Ρουβίκωνας τον οποίο χαϊδεύει και να μην μπορεί να τον ελέγξει. Η κυβέρνηση τι κάνει; Τον κοιτάει; Και είναι μια κυβέρνηση που υποτίθετια ότι προστατεύει τα δημοκρατικά μας δικαιώματα;».

Κατά τον ίδιο «δεν υπάρχει καμία τεράστια διεθνής  πίεση για το Σκοπιανό να τα βρούμε μέχρι τον Ιούνιο» κάνοντας λόγο για «προσωπική ατζέντα του Τσιπρα, καθώς κατά τη γνώμη μου ότι το έκανε για δικούς του λόγους, για να προκαλέσει πρόβλημα στη Νέα Δημοκρατία».






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης