Άδωνις: Η εταιρεία φύλαξης του ΚΕΕΛΠΝΟ επιχείρησε παραποίηση εγγράφων και ο Πολάκης της έδωσε 2 εκατ. ευρώ

Άδωνις: Η εταιρεία φύλαξης του ΚΕΕΛΠΝΟ επιχείρησε παραποίηση εγγράφων και ο Πολάκης της έδωσε 2 εκατ. ευρώ

«Πάντα πίστευα ότι για την εξουσία είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα, αλλά ομολογώ ότι αυτό με ξεπερνά» τονίζει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ που καταγγέλλει ότι επιχειρήθηκαν να αλλοιωθούν στοιχεία για να χρησιμοποιηθούν σε βάρος του

Άδωνις: Η εταιρεία φύλαξης του ΚΕΕΛΠΝΟ επιχείρησε παραποίηση εγγράφων και ο Πολάκης της έδωσε 2 εκατ. ευρώ
Συνέχεια στις σοβαρές καταγγελίες που έκανε την Πέμπτη ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτης Πουλής, για προσπάθεια του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη να κατασκευάσει ενοχοποιητικά στοιχεία
για τον ίδιο έδωσε ο
Άδωνις Γεωργιάδης.

Κλείσιμο
Σε ανάρτησή του στο Facebook ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισημαίνενι από την κατάθεση του κ. Πουλή την καταγγελία ότι υπάλληλοι της εταιρείας που έχει αναλάβει τη φύλαξη του ΚΕΕΛΠΝΟ πιάστηκαν επ' αυτοφώρω να προσπαθούν να «βάλουν χέρι» στα αρχεία του Πρωτοκόλλου του οργανισμού «της εποχής της θητείας μου, με προφανή σκοπό να τα παραδώσουν στον Πολάκη, ώστε να αλλοιωθούν».

Όπως είπε, δε, ο κ. Πουλής παρουσιάζοντας τα σχετικά έγγραφα, η αστυνομία κατέγραψε την παράνομη αυτή προσπάθεια. Στη, μάλιστα, έγιναν ασφαλιστικά μέτρα κατά της εταιρείας με το δικαστήριο να δέχεται ότι η εταιρία είναι ύποπτη για την παραποίηση των εγγράφων και επικίνδυνη για να παραμένει στο κτίριο διατάσσοντας την άμεση απομάκρυνσής της από το ΚΕΕΛΠΝΟ και την ανάθεση της φύλαξης στην Ελληνική Αστυνομία. 

«Έξι μήνες μετά, η διοίκηση του Κεελπνο (διορισμένη από τον Πολάκη
) όχι μόνον δεν έχει εφαρμόσει την απόφαση του Δικαστηρίου, αλλά έχει δώσει κάτ´εντολήν του κ. Πολάκη εκατομμύρια στην εταιρία αυτή και μάλιστα χωρίς Σύμβαση. Πάνω από 2.000.000€ επιπλέον. Σαν να πληρώνεται η εταιρία για τις «υπηρεσίες» που προσέφερε στον Πολάκη» παρατηρεί ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Υπογραμμίζει, δε, ότι «έχουμε σκευωρία, παρέμβαση της Δικαιοσύνης, λεφτά και όλα αυτά με επίσημα χαρτιά και στοιχεία. Ότι δηλ για να απαλλαγούν από μένα είναι πρόθυμοι να φυτέψουν στοιχεία εναντίον μου ώστε να με πάνε ακόμη και φυλακή.  Συγγνώμη αν αυτό δεν είναι είδηση για πρώτο θέμα παντού τότε Τί είναι;».

«Ποιος ξέρει τί άλλο πρόκειται να κάνουν, αφού όπως αποδεικνύεται δεν έχουν κανέναν απολύτως φραγμό. Πάντα πίστευα ότι για την εξουσία είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα, αλλά ομολογώ ότι αυτό με ξεπερνά» καταλήγει στην ανάρτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης