Δημαράς (ΣΥΡΙΖΑ) στο ΘΕΜΑ 104,6 για Σκοπιανό: Όλοι να τους λένε "Μακεδονία" κι εμείς να λέμε ότι δεν καταλαβαίνουμε, δεν είναι λύση

Δημαράς (ΣΥΡΙΖΑ) στο ΘΕΜΑ 104,6 για Σκοπιανό: Όλοι να τους λένε "Μακεδονία" κι εμείς να λέμε ότι δεν καταλαβαίνουμε, δεν είναι λύση

«Κι εγώ επιθυμώ να μην είχαν το όνομα Μακεδονία αλλά η πραγματική κατάσταση αλλού μας οδηγεί» δήλωσε ο βουλευτής

Στην ανάγκη να βρεθεί λύση που απαιτεί ρεαλισμό συνεκτιμώντας όλους τους παράγοντες αναφέρθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Γιώργος Δημαράς μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6
για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.

«Το να κλείνουμε τα μάτια, όλος ο κόσμος να τους λέει "Μακεδονία" και εμείς να λέμε ότι όχι δεν καταλαβαίνουμε δεν είναι λύση του προβλήματος. Κι εγώ επιθυμώ να μην είχαν το όνομα Μακεδονία αλλά η πραγματική κατάσταση αλλού μας οδηγεί» συμπλήρωσε ο κ. Δημαράς.

Ο κ. Δημαράς διευκρίνισε, επίσης, ότι από το 2009 το κόμμα των Οικολόγων από το οποίο προέρχεται «έχει πάρει απόφαση που συμφωνεί με τη σύνθετη ονομασία. Για παράδειγμα δεν θα είχαμε αντίρρηση για το όνομα Σλαβομακεδονία».

«Το όνομα είναι μια παράμετρος, υπάρχουν και άλλα θέματα, τι θα μπει στο Σύνταγμά τους, αν θα υπάρχει ακόμα αλυτρωτισμός» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο «εάν δεν διαμορφώνουμε σχέσεις καλής γειτονίας μπορεί να μας προκύψουν σε 10 χρόνια προβλήματα όπως πόλεμος».

Ο κ. Δημαράς έκανε λόγο, πάντως, για ένα δύσκολο πρόβλημα «γιατί το ένα κόμμα που συμμετέχει στην κυβέρνηση φαίνεται ότι δεν έχει θέση που θα βοηθήσει στην επίλυση του θέματος».ΣΧΟΛΙΑ (31)

ΟΙ ΑΝ.ΕΛ.

μαζί με τη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού δεν θέλουν τη λύση - ξεπούλημα. Μη κάνετε οτι δεν καταλαβαίνετε. Αν δείτε το θέμα συνολικά και χωρίς αριστερές δήθεν ανθρωπιστικές παρωπίδες, θα καταλάβετε οτι οι θέσεις των Σλάβων είναι απειλή για την Ελλάδα.

Αngela

Εγκληματια εχεις το δικαιωμα να μην μιλας. Επιβαρυνεις την θεση σου.

ΤΑΚΗΣ

Αν ολοι σε φωναζαν αλητη και ανθελληνα δημαρα δεν ντρεπεσαι λιγο εσυ τι θα ελεγες, ε αφου το λετε εσεις μπορει και να ειμαι???

Παοκ4

ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΦΑΣΙΣΤΕΡΕ ΣΥΡΙΖΟΑΛΗΤΗ!!ΠΑΟΚΑΡΑ ΡΕΕΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!!

Maeio

Το τι αποδεχτηκε μονομερώς η κάθε χώρα σε ένα χαρτί με την φυρομ δεν έχει καμία σημασία για την συμμετοχή της χώρας σε διεθνείς οργανισμούς που προϋποθέτει να μην έχει διμερές πρόβλημα με την Ελλάδα. Και την Βόρεια Κύπρο μπορει να την αναγνωρίσουν δέκα ισλαμικά κρατηη και όλος ο κοσμοκς όμως αν αυτός που ανήκει ήδη στον Διεθνή Οργανισμό δεν την δέχεται τότε δεν γίνεται δεκτη. Επιτέλους μάθετε διεθνείς σχέσεις πριν μιλάτε εσείς οι δήθεν πολιτικοί.

Tasos

Πιο μαλάκας πεθαίνεις

Νίκος Βασίλειου

Αφού είναι έτσι τα πράγματα γιατί ζητούν τότε την έγκριση της Ελλάδας? Γιατί πρέπει εμείς μόνοι μας να εκχωρήσουμε κυριαρχικά μας δικαιώματα? Μήπως ζητούν τώρα αυτά που εσείς οι κομμουνιστές τους είχατε τάξει στο παρελθόν, δηλαδή να τους παραχωρήσετε την Ελλάδα μέχρι τα Τέμπη.

Νηρέας

ΠΟΙ. ΌΛΟΙ ; Τα. κράτη οι πολίτες των κρατών αυτών αν δεν υπήρχε το πρόβλημα με το όνομα δεν θα ήξεραν που είναι τα Σκοπιά .Στον. ΟΗΕ. χα χα χα Ποια από τα ψηφίσματα, έχει δεχτεί η Τουρκία Για την Κύπρο τόσα χρόνια ;

Μακεδονία δεν είναι μόνο το όνομα

Άλλος ένας κλασσικός βολεψάκιας συριζαίος που είναι ικανός να κάνει τα πάντα -ακόμα και προδοσία ενάντια στη χώρα του- προκειμένου να είναι αρεστός και να είναι στο γκουβέρνο. Απλά κατάπτυστος

Ποιός ασχολείται με ρους σκοπιανους???

"Το να κλείνουμε τα μάτια, όλος ο κόσμος να τους λέει "Μακεδονία" και εμείς να λέμε ότι όχι δεν καταλαβαίνουμε δεν είναι λύση του προβλήματος." ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΙ ΒΡΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ. ΧΩΡΑ ΚΟΜΒΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΎ ΒΑΛΗΝΕΚΟΥΣ ΜΕ ΠΛΟΥΤΗ,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΤΟΥΡΙΣΜΟ...... Βρε χαμένε ούτε την ξέρει κανείς τη βαρντασκα ούτε την χρειάζεται.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης