Νίκος Παπαδόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Επαναστάτες φασίστες τα μέλη του ΠΑΜΕ

Νίκος Παπαδόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Επαναστάτες φασίστες τα μέλη του ΠΑΜΕ

«Μας κάνει εντύπωση, μας εξέπληξε αρνητικά όταν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αξιοποιεί το οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής για να επιτεθεί στο ΚΚΕ», απάντησε ο Νίκος Καραθανασόπουλος

Νίκος Παπαδόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Επαναστάτες φασίστες τα μέλη του ΠΑΜΕ
«Επαναστάτες φασίστες» χαρακτήρισε τα μέλη του ΠΑΜΕ που εισέβαλαν στο γραφείο της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου
ο βουλευτής του
ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παπαδόπουλος. 

Κλείσιμο
«Φασίστας ο αριστερός, κουμουνιστής, συνδικαλιστής που χτυπάει το χέρι στο τραπέζι μπροστά στην υπουργό. Αυτό είναι φασισμός. Να τα μαζέψουν. Ως εδώ. Θα τα ακούσετε τώρα, δεν τα αντέχετε αλλά θα τα ακούσετε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην αγροτοσυνδικαλιστής και νυν κυβερνητικός βουλευτής προειδοποιώντας τα μέλη του ΠΑΜΕ πως αν «δεν μαζευτούν» τότε θα δοθεί… ραντεβού στις πλατείες.

«Με τσαμπουκά; Ε, εμείς δεν καταλαβαίνουμε από τσαμπουκά. Τι θέλουν να πλακωνόμαστε στις πλατείες; Εμείς ούτε κωλώσαμε ούτε θα κωλώσουμε.  Αλλά που θα καταντήσουμε; Να τσακωνόμαστε στις πλατείες; Αυτό που κάνετε  δεν συνάδει με τις αρχές τις αριστεράς».

Απευθυνόμενος δε στους βουλευτές του ΚΚΕ υποστήριξε ότι «μόνο οι τίτλοι σας έχουν μείνει από το κόμμα. Αν νομίζετε ότι θα χτυπάτε τα χέρια σε μια υπουργό. Εμείς ποτέ δεν το κάναμε. Τα στήθη μας βάζαμε μπροστά για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα».

Καραθανασόπουλος: Επίθεση με το οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής

Απαντώντας ο κ. Νίκος Καραθανασόπουλος είπε ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «αξιοποίησε το οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής για να επιτεθεί στο ΚΚΕ».

«Μας κάνει εντύπωση, μας εξέπληξε αρνητικά όταν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αξιοποιεί το οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής για να επιτεθεί στο ΚΚΕ. Φαίνεται ότι έχει και ασφαλίτικες ανησυχίες. Τον ενημερώνουμε ότι αυτός που χτύπησε το χέρι του στο γραφείο της κυρίας Αχτσιόγλου είναι ο ίδιος που μίλησε σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλή (σ.σ. κατά την ακρόαση των κοινωνικών φορέων)» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καραθανασόπουλος.

Ο ίδιος σχολίασε και την φράση του κ. Ευκλείδη Τσακαλώτου πως «ακόμα δεν έχετε δει τίποτα» με την οποία ο υπουργός Οικονομικών επιχείρησε να δείξει ότι θα ακολουθήσουν νομοσχέδια με θετικό κοινωνικό πρόσημο λέγοντας «Είπε κάτι ο κ. Τσακαλώτος που επιδέχεται ερμηνείας. Είπε οτι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Του αφιερώνω το στίχο ενός τραγουδιού: « Να δεις του σου χω για μετά».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης