Στο Μαξίμου ο Σύλλογος Συνδρόμου Down για τα κάλαντα στον Αλέξη Τσίπρα

Στο Μαξίμου ο Σύλλογος Συνδρόμου Down για τα κάλαντα στον Αλέξη Τσίπρα

Επίσης κάλαντα θα ψάλλουν η χορωδία των μαθητών του 1ου Γυμνάσιου Παπάγου, καθώς και η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος.

Τον Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος θα δεχθεί στις 10 αύριο το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, για τα κάλαντα των Χριστουγέννων.

 Ακολούθως στις 10:30, θα ψάλει στον πρωθυπουργό τα κάλαντα η χορωδία των μαθητών του 1ου Γυμνάσιου Παπάγου, και στις 11:00 η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

πρωτη φορα βλεπω

αθεο να ακουει καλαντα.

Όλα εντάξει με τον Αλιέκση...

Συμπάσχων είναι και ο Αλιέκσης, το πιο ηλίθιο άτομο που βρέθηκε ποτέ σε αυτή τη θέση. Και το πιο ανίκανο άτομο που ψήφισαν ποτέ οι Έλληνες για πρωθυπουργό. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ο βλακαλέξης αγνοεί ότι πάσχει και αυτός από το ίδιο σύνδρομο. Πώς γίνεται κι ένας πιλότος να πρέπει να περάσει από 1.000 τεστ, κι ωστόσο ο κάθε τυχάρπαστος ανίκανος και νοητικά ανάπηρος να γίνεται πρωθυπουργός?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

voutsis_apopeira_eisvolis

«Χθες παρατηρήθηκε βίαιη προσπάθεια εισβολής στην Βουλή από πέντε διαφορετικές εισόδους. Σε ορισμένες στιγμές η προσπάθεια γινόταν ταυτόχρονα» - «Η Αστυνομία λειτούργησε αμυντικά» υποστήριξε ο πρόεδρος της Βουλής

8
katrougalos_venizelos

«Απο δω και πέρα κάθε φορά που χρησιμοποιείται ο όρος Μακεδονία θα πρέπει να αντικαθίσταται από τον όρο Βόρεια Μακεδονία» επιχειρηματολόγησε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών

1