Άννα Καραμανλή: Ανησυχητικές καθυστερήσεις στην προετοιμασία των παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων

Άννα Καραμανλή: Ανησυχητικές καθυστερήσεις στην προετοιμασία των παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων

«Αν και έχουν παρέλθει δύο μήνες από την ανάληψη της διοργάνωσης καμία σχετική ενέργεια δεν έχει δρομολογηθεί και δεν έχει συσταθεί καν ο φορέας που θα αναλάβει την υλοποίησή τoυς» επισημαίνει η Βουλευτής της ΝΔ

Ανησυχητικές καθυστερήσεις παρατηρούνται στην προετοιμασία των 2ων Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων σύμφωνα με την Αναπληρώτρια Τομεάρχη Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτή Β΄Αθηνών, Άννα Καραμανλή.

Η κυρία Καραμανλή με ερώτησή της προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού σημειώνει ότι οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες του 2019, που θα διεξαχθούν στην Πάτρα αποτελούν σημαντική αναπτυξιακή ευκαιρία τόσο για την πόλη όσο και για τον ελληνικό αθλητισμό.

Ωστόσο, τονίζει πως αν και έχουν παρέλθει 2 μήνες από την ανάληψη της διοργάνωσης  καμία σχετική ενέργεια δεν έχει δρομολογηθεί και δεν έχει συσταθεί καν ο φορέας που θα αναλάβει την υλοποίησή τους. 

Μάλιστα ο Δήμαρχος Πατρέων, με πρόσφατη επιστολή του προς των Υφυπουργό Αθλητισμού προειδοποιεί ότι τόσο ο σχεδιασμός των απαιτούμενων έργων όσο και η χρηματοδότησή τους παραμένει στον αέρα. Ταυτόχρονα γνωστοποιεί ότι η Δημοτική Αρχή είναι αντίθετη με κάθε μορφή χορηγίας στη διοργάνωση. 

Η κυρία Καραμανλή υπογραμμίζει τη σημασία των Αγώνων τόσο για την τοπική κοινωνία όσο και για το κύρος του ελληνικού αθλητισμού και ρωτά τον αρμόδιο υπουργό: 

-  Πότε θα υπάρξει συγκεκριμένος σχεδιασμός και χρονοδιάγραμμα σχετικά με την υλοποίηση και τη χρηματοδότηση των αθλητικών υποδομών; 

- Πότε θα συγκροτηθεί το Νομικό Πρόσωπο που θα έχει και την οργανωτική ευθύνη των Αγώνων; 

- Ποια η θέση της Κυβέρνησης για τη σταθερή άρνηση της Δημοτικής Αρχής σε κάθε μορφή χορηγίας των Αγώνων; 

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Xx

Όπου βλέπεις επίθετο Καραμανλής πέφτει πολύ γέλιο. Ή κλάμα

Αγύριγο κεφάλι

Να! Μία ..."σημαντική" εξέλιξη γιά την οποία ΑΓΩΝΙΑ κάθιδρως καθημερινώς ο Έλληνας Πολίτης!..______________ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kotzias00

Σε εννέα σελίδες επιστολή εξηγώ ακριβώς τους λόγους παραίτησής μου, τόνισε ο τέως υπουργός Εξωτερικών μετά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του «ΠΡΑΤΤΩ» - Υπονοούμενα για τις θέσεις Καμμένου σε θέματα εξωτερικής πολιτικής - Χαρακτήρισε «οχετό» τις «στοχευμένες», όπως είπε, διαρροές για τα μυστικά κονδύλια του ΥΠΕΞ: «Δυστυχώς τα ξεφτιλίζουν όλα»

22
wess

Ο υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Γουές Μίτσελ δήλωσε ότι «νομίζω ότι το γεγονός, ότι τόσο οι "Μακεδόνες" όσο και οι Έλληνες σκέφτονται ότι έκαναν μια κακή συμφωνία, είναι μια ένδειξη ότι είναι μια καλή συμφωνία»

dimoskopisi_arthro

Γκάλοπ της Pulse RC για την τηλεόραση του Σκάι - Αυξήθηκε κατά μισή μονάδα η διαφορά - Στις 11 μονάδες η διαφορά με αναγωγή επί των εγκύρων - Συντριπτική υπεροχή της ΝΔ στην παράσταση νίκης - Καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Πεντακομματική βουλή δείχνει η δημοσκόπηση

98
1-448

Η εκδήλωση συνέπεσε με την επέτειο των 100 χρόνων από την γέννηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και πραγματοποιήθηκε παρουσία των παιδιών του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Κυριάκου, Ντόρας ,Κατερίνας, Αλεξάνδρας, φίλων της οικογένειας

3