Νίκο Ανδρουλάκη στηρίζει η πολιτική κίνηση «Μπροστά»

Νίκο Ανδρουλάκη στηρίζει η πολιτική κίνηση «Μπροστά»

Οι 215.000 ψηφοφόροι που έγιναν συνιδρυτές στις εκλογές για το νέο προοδευτικό φορέα δεν αφήνουν περιθώρια για πισωγύρισμα, επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους οι επιτελείς της κίνησης που συμμετέχει στο «Ποτάμι»

Νίκο Ανδρουλάκη στηρίζει η πολιτική κίνηση «Μπροστά»
Σύμφωνα με τους επιτελείς του «Μπροστά» που συμμετέχει στο
«Ποτάμι»
οι πολίτες ζητούν την επιστροφή της σοσιαλδημοκρατίας με αυθεντικά ιδεολογικά χαρακτηριστικά. Και αυτό το σεβόμαστε όλοι, ανεξάρτητα από τον υποψήφιο που υποστηρίξαμε στον πρώτο γύρο.

Κλείσιμο
Με αυτή τη σκέψη, αποφασίσαμε να υποστηρίξουμε τον Νίκο Ανδρουλάκη
ζητώντας μια διαγενεακή πολιτική κατεύθυνση και πλήρη επαναφορά των αξιών και του οράματος που βρίσκονται στα θεμέλια της παράταξής μας, δηλώνουν.

Η ανακοίνωση:

Από το 2012 έχουμε προσπαθήσει με επιμονή για την επανένωση και ανανέωση του προοδευτικού χώρου. Όπως και άλλοι, στηρίξαμε ένθερμα την διαδικασία των εκλογών της 12ης Νοεμβρίου. Οφείλουμε πολλά ευχαριστώ στο Νίκο Αλιβιζάτο και τους συνεργάτες του, που έφεραν σε πέρας μια πρωτοφανή διαδικασία για τα ευρωπαϊκά πολιτικά δεδομένα.

Φτάσαμε ως εδώ με τη γενναία και καθοριστική απόφαση της Φώφης Γεννηματά, την τόλμη του Σταύρου Θεοδωράκη, την προτροπή του Γιώργου Καμίνη, την ορμή του Νίκου Ανδρουλάκη και των άλλων υποψηφίων. Όλοι μαζί έκαναν την ενότητα να φαίνεται ξανά δική μας. Όλοι μαζί εγγυώνται ότι ο νέος φορέας θα μιλήσει στους πολίτες που τον χρειάζονται.

Για εμάς, υπάρχει ένα ακόμα βήμα που πρέπει να γίνει την επόμενη Κυριακή: η ανανέωση. Όχι ως απλή αντικατάσταση προσώπων αλλά ως καταλύτης επιτάχυνσης σε μια διαδικασία συγκρότησης που όλοι μαζί έχουμε αρχίσει, γνωρίζοντας καλά το τι μας ενώνει και πού διαφέρουμε.

Με αυτή τη σκέψη, αποφασίσαμε να υποστηρίξουμε τον Νίκο Ανδρουλάκη ζητώντας μια διαγενεακή πολιτική κατεύθυνση και πλήρη επαναφορά των αξιών και του οράματος που βρίσκονται στα θεμέλια της παράταξής μας.

Είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε κάθε τι που φαίνεται ως μονόδρομος. Και θα το πετύχουμε μόνο αν συμμετάσχουμε και αγωνιστούμε για τις ιδέες μας. Πάμε λοιπόν να ψηφίσουμε, ξανά. Για την παράταξη των πολλών και όχι των λίγων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης