Η Γιαννακάκη εύχεται ευτυχισμένο Μπαϊράμ στους «Τουρκοκύπριους συμπατριώτες μας»

Η Γιαννακάκη εύχεται ευτυχισμένο Μπαϊράμ στους «Τουρκοκύπριους συμπατριώτες μας»

H Γ.Γ. Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εύχεται επίσης του χρόνου να έχουμε μια ελεύθερη και ομοσπονδιακή Κύπρο

Αίσθηση προκαλεί το tweet της κυρίας Μαρίας Γιαννακάκη, η οποία εύχεται “ευτυχισμένο Μπαϊράμ στους Τουρκοκύπριους συμπατριώτες μας”. Η Γενικής Γραμματέα Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μετά το χαρακτηρισμό “φιλοναζί” που απέδωσε στους Εσθονούς για το διεθνές συνέδριο που διοργάνωσαν σχετικά με «τα εγκλήματα από τα κομμουνιστικά καθεστώτα», ξαναχτύπησε στο twitter χαρακτηρίζοντας “συμπατριώτες μας” τους Τουρκοκύπριους που ζουν σήμερα στα Κατεχόμενα.

Η διορισμένη από το ΣΥΡΙΖΑ γενική γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης κυρία Μαρία Γιαννακάκη, λησμονεί προφανώς το πώς βρίσκονται αυτοί οι άνθρωποι σήμερα στην Κύπρο. “Ξεχνάει” την εισβολή του Αττίλα το 1974, τον εκτοπισμό 150.000 Ελληνοκυπρίων και τη δολοφονία άλλων 3.000. Ένα χρόνο αργότερα περίπου 60 000 Τουρκοκύπριοι μετακινήθηκαν από τις ελεύθερες νότιες περιοχές, στις ελεγχόμενες από τις τουρκικές δυνάμεις βόρειες περιοχές, ενώ το 1983 ανακηρύχθηκε η “Τούρκικη Δημοκρατία Βόρειας Κύπρου”, η οποία παραμένει αναγνωρισμένη μόνο από την Τουρκία.

Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, η κυρία Γιαννακάκη παίρνει και θέση στο ζήτημα επίλυσης του Κυπριακού. “Είθε το επόμενο Μπαϊράμι να μας βρει σε μια ελεύθερη, επανενωμένη + ομοσπονδιακή Κύπρο” γράφει χαρακτηριστικά στο tweet, υιοθετώντας ουσιαστικά τις προτάσεις του σχεδίου Ανάν, τις οποίες έχουν απορρίψει οι Κύπριοι.


ΣΧΟΛΙΑ (4)

Φαvταστείτε κάτι παρόμοιο στο 3ο κόμμα

Αυτηνής της αριστερής ο άντρας δεν είχε διοριστεί σε κάποιο καλό πόστο λόγω πλαστού πτυχίου;

αντε καλα μυαλα

δεν την νοιαζει τιποτα την κυρια...λεφτα εχει ολα τα αλλα δεν την αγγιζουν

βρε ουστ

ανθελληνιδα. επρεπε να πας και εσυ στο μπαιραμι των τουρκοκυπριων. νηστεια επρεπε να κανεις.

Ηλένια

Γιατί; Κακό έκανε; Οι Τούρκοι πως μας ευχήθηκαν πέρυσι το Πάσχα διά στόματος Ερντογάν: _________ΧΡΙCTOC ANECTH;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4827407

«Η προοπτική για τη μεσαία τάξη δεν είναι οι απατηλές υποσχέσεις φορολογικού λαϊκισμού, αλλά η δημιουργία πραγματικών παραγωγικών διεξόδων για τους μισθωτούς, τους μικρούς/μεσαίους επαγγελματίες και επιχειρηματίες», δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας