Μητσοτάκης σε τραπεζίτες: Δώστε νέα δάνεια σε επιχειρήσεις

Μητσοτάκης σε τραπεζίτες: Δώστε νέα δάνεια σε επιχειρήσεις

Πώς θα επιστρέψουν οι καταθέσεις στο ελληνικό τραπεζικό, πώς προχωρούν τα σχέδια αναδιάρθρωσης των τραπεζών και το ζήτημα της ρύθμισης των «κόκκινων» δανείων συζήτησε ο πρόεδρος της ΝΔ με τους προέδρους και τους διευθύνοντες συμβούλους των τραπεζών μελών της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών

Μητσοτάκης σε τραπεζίτες: Δώστε νέα δάνεια σε επιχειρήσεις
Να αρχίσουν να χορηγούν νέα δάνεια σε επιχειρήσεις ώστε να ενισχυθεί η ρευστότητα στην αγορά, παρότρυνε τους τραπεζίτες ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ συναντήθηκε με τους προέδρους και τους διευθύνοντες συμβούλους των τραπεζών μελών της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών με τους οποίους συνομίλησε για το πώς θα τονωθεί η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας. 


Κλείσιμο

 
Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκε η πορεία της ελληνικής οικονομίας τα επόμενα χρόνια. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο πως θα επιστρέψουν οι καταθέσεις στο ελληνικό τραπεζικό, πως προχωρούν τα σχέδια αναδιάρθρωσης των τραπεζών, καθώς και το ζήτημα της ρύθμισης των «κόκκινων» δανείων.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΔ, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι είναι επιτακτική ανάγκη η αλλαγή της δημοσιονομικής πολιτικής στην κατεύθυνση της μείωσης των φορολογικών συντελεστών.









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης