Στρατούλης: Να σταματήσει άμεσα το ξεπούλημα του Ελληνικού

Στρατούλης: Να σταματήσει άμεσα το ξεπούλημα του Ελληνικού

Αντιπροσωπεία της ΛΑΕ βρέθηκε σήμερα στην κινητοποίηση που διοργάνωσαν στο Υπουργείο Πολιτισμού ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων

Στρατούλης: Να σταματήσει άμεσα το ξεπούλημα του Ελληνικού
Αντιπροσωπεία της ΛΑΕ αποτελούμενη από τα μέλη της Π.Γ Δημήτρη Στρατούλη, Δέσποινα Σπανού, Παναγιώτη Σωτήρη και από τη Νάντια Βαλαβάνη παραβρέθηκε σήμερα στην κινητοποίηση που διοργάνωσαν στο Υπουργείο Πολιτισμού ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων και η Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό πάρκο Ελληνικού. 

Κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης ο Δημήτρης Στρατούλης έκανε λόγο για ξεπούλημα του χώρου του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού με χαριστικές και σκανδαλώδεις, φωτογραφικές διαδικασίες σε μεγάλα εγχώρια και πολυεθνικά οικονομικά κερδοσκοπικά συμφέροντα.

«Οι περίφημες και πολυδιαφημισμένες από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ και τους επενδυτές χιλιάδες (;;;) θέσεις εργασίας στο Ελληνικό είναι αέρας κοπανιστός, που χρησιμοποιούν ως προπαγανδιστικό φύλλο συκής, για να δικαιολογήσουν αυτό το επαχθές για το λαό, τη χώρα, την ιστορία και τον πολιτισμό της σκάνδαλο» σημείωσε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι θα πρέπει να σταματήσει άμεσα η εκχώρηση του Ελληνικού.

«Παρότι αυτό το σκάνδαλο προωθείται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ και στηρίζεται απ' όλα τα μνημονιακά κόμματα (Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ – ΠΟΤΑΜΙ – ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ), εμείς δεν πρόκειται ποτέ να το νομιμοποιήσουμε πολιτικά και θα αναζητήσουμε τις πολιτικές και όποιες άλλες ευθύνες, που αργά ή γρήγορα θα τους αποδοθούν» υποστήριξε επίσης ο Δημήτρης Στρατούλης.
Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης