Μητσοτάκης: Ειρωνεία ο πρωθυπουργός να μιλάει για επενδύσεις

Μητσοτάκης: Ειρωνεία ο πρωθυπουργός να μιλάει για επενδύσεις

«Το βασικό μου μέλημα είναι να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας», τόνισε ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας

Μητσοτάκης: Ειρωνεία ο πρωθυπουργός να μιλάει για επενδύσεις
Συνάντηση με τους εκπροσώπους των σωματείων εργαζομένων στην «Ελληνικός Χρυσός», στα ορυχεία χρυσού της Χαλκιδικής, πραγματοποίησε τη Δευτέρα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης
, ο οποίος μίλησε για «ειρωνεία» εκ μέρους του πρωθυπουργού, ο οποίος «μιλάει για επενδύσεις, αλλά στην πράξη, η κυβέρνησή του κάνει ακριβώς τα αντίθετα».

«Είναι ειρωνεία», είπε ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, «ο πρωθυπουργός να μιλάει για επενδύσεις και, στην πράξη, η Κυβέρνησή του να κάνει ακριβώς τα αντίθετα. Μην ακούτε τι λένε, να βλέπετε τι κάνουν οι κυβερνώντες».
 
Κλείσιμο
«Ο κίνδυνος», είπε ο κ. Μητσοτάκης, «για την επένδυση είναι ορατός. Μιλάμε για μια από τις μεγαλύτερες παραγωγικές επενδύσεις τη χώρας. Και, ενώ το μέλημά μας θα έπρεπε να είναι οι δουλειές για τη αντιμετώπιση της υψηλής ανεργίας, η Κυβέρνηση για ιδεοληπτικούς λόγους, συνειδητά, καθυστερεί την αδειοδότηση της επένδυσης». 
 
Αναφερόμενος στις 16 αποφάσεις του ΣτΕ για την επένδυση, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε: «Θα προστατέψουμε το Κράτος Δικαίου. Θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε το θέμα». Υπογράμμισε ότι η Νέα Δημοκρατία «πιστεύει στη αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου της χώρας, πάντα με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον», και πρόσθεσε:
 
«Το βασικό μου μέλημα είναι να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας. Να προχωρήσει  μια παραγωγική επένδυση σημαντική για τον τόπο, για την τοπική κοινωνία, για την ελληνική οικονομία».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης