Κοτσακάς: Οι παρακαταθήκες του Ανδρέα αφορούν τον ευρύτερο προοδευτικό και αριστερό χώρο

Κοτσακάς: Οι παρακαταθήκες του Ανδρέα αφορούν τον ευρύτερο προοδευτικό και αριστερό χώρο

Το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός σημειώνει ότι ο χώρος του ΠΑΣΟΚ έχει σαφέστατα αντιδεξιά και προοδευτικά χαρακτηριστικά

Κοτσακάς: Οι παρακαταθήκες του Ανδρέα αφορούν τον ευρύτερο προοδευτικό και αριστερό χώρο
«O Ανδρέας Παπανδρέου ανήκει στην ιστορία και οι παρακαταθήκες του αφορούν τον ευρύτερο προοδευτικό και αριστερό χώρο. Το αξιακό πλαίσιο που διαμόρφωσε η διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη είναι επίκαιρο και στις μέρες μας για εθνική ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία κοινωνική απελευθέρωση μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες», δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Αντώνης Κοτσακάς, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός. 
 
«Το ερώτημα που τίθεται και αφορά όλες τις πολιτικές δυνάμεις είναι αν αυτό το αξιακό πλαίσιο μπορεί να υπηρετηθεί σε ενδεχόμενη συμπόρευση με σκληρές νεοφιλελεύθερες δυνάμεις. Γνωρίζοντας όσο λίγοι τον χώρο του ΠΑΣΟΚ- αυτούς που παραμένουν ενεργοί και αυτούς που έχουν αποστασιοποιηθεί-μπορώ να διαβεβαιώσω ότι ο χώρος αυτός έχει σαφέστατα αντιδεξιά και προοδευτικά χαρακτηριστικά», τονίζει.
 
«Οι ενδιαφερόμενοι για τα ηγετικά αξιώματα να είναι βέβαιοι ότι η άθροιση προσωπικών στρατηγικών και επιδιώξεων, δεν συνιστά εναλλακτική πολιτική πρόταση που να αφορά τους πολίτες που γαλουχήθηκαν με τις αξίες του ΠΑΣΟΚ και παραμένουν στο αξιακό πλαίσιο της 3ης Σεπτέμβρη», καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Κοτσακάς.
 
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης