Δημοκρατική Συμπαράταξη: Ο Τόσκας προσβάλει το Πυροσβεστικό Σώμα

Δημοκρατική Συμπαράταξη: Ο Τόσκας προσβάλει το Πυροσβεστικό Σώμα

Ζητάει την παραίτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη και τον κατηγορεί ότι προσπαθεί να μεταβιβάσει την δική του αποτυχία στο προσωπικό και στα στελέχη του υπουργείου, του οποίου προΐσταται

Δημοκρατική Συμπαράταξη: Ο Τόσκας προσβάλει το Πυροσβεστικό Σώμα
Για ανάξια συμπεριφορά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα
, έκανε λόγο ο αρμόδιος βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, με αφορμή
δηλώσεις του σχετικά με το Πυροσβεστικό Σώμα
 
Κλείσιμο
Είναι προσβλητικοί οι χαρακτηρισμοί του κ. Τόσκα για τις γυναίκες και τους άντρες του Πυροσβεστικού Σώματος, που με αυταπάρνηση έκαναν το καθήκον τους όλο το καλοκαίρι στη μάχη με τις φωτιές» ανέφερε ο κ. Παπαθεοδώρου και σημείωσε ότι ο υπουργός που απέτυχε τραγικά στην Πολιτική Προστασία επιχειρεί να μεταβιβάσει τη δική του αποτυχία στο προσωπικό και στα στελέχη του υπουργείου, του οποίου προΐσταται. 
 
Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου έκανε επίσης λόγο για «ιταμό ύφος ενός υπουργού που κατόπιν εορτής λοιδορεί τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος και τα κατηγορεί ότι είναι ο πιο στρεβλός μηχανισμός του Δημοσίου και ότι έμπαιναν από το παράθυρο στο Σώμα».

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ζήτησε από τον κ. Τόσκα να ανακαλέσει δημοσίως τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και σημείωσε: «Το μόνο που δεν μας είπε ο κ. Υπουργός είναι τι έκανε αυτός 2,5 χρόνια τώρα - εκτός από διαπιστώσεις - για να βελτιώσει την επιχειρησιακή επάρκεια του Πυροσβεστικού Σώματος. Εμείς ξέρουμε πως δεν έχει κάνει τίποτα, το ξέρουν τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος και πλέον το γνωρίζει όλος ο Ελληνικός λαός. Όταν υποβάλλει  την παραίτησή του να θυμηθεί να συμπεριλάβει τα παραπάνω στους λόγους που την έχουν καταστήσει πια απαραίτητη». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης