Δημοκρατική Συμπαράταξη: Ο Τόσκας προσβάλει το Πυροσβεστικό Σώμα

Δημοκρατική Συμπαράταξη: Ο Τόσκας προσβάλει το Πυροσβεστικό Σώμα

Ζητάει την παραίτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη και τον κατηγορεί ότι προσπαθεί να μεταβιβάσει την δική του αποτυχία στο προσωπικό και στα στελέχη του υπουργείου, του οποίου προΐσταται

Για ανάξια συμπεριφορά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, έκανε λόγο ο αρμόδιος βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, με αφορμή δηλώσεις του σχετικά με το Πυροσβεστικό Σώμα
 
Είναι προσβλητικοί οι χαρακτηρισμοί του κ. Τόσκα για τις γυναίκες και τους άντρες του Πυροσβεστικού Σώματος, που με αυταπάρνηση έκαναν το καθήκον τους όλο το καλοκαίρι στη μάχη με τις φωτιές» ανέφερε ο κ. Παπαθεοδώρου και σημείωσε ότι ο υπουργός που απέτυχε τραγικά στην Πολιτική Προστασία επιχειρεί να μεταβιβάσει τη δική του αποτυχία στο προσωπικό και στα στελέχη του υπουργείου, του οποίου προΐσταται. 
 
Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου έκανε επίσης λόγο για «ιταμό ύφος ενός υπουργού που κατόπιν εορτής λοιδορεί τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος και τα κατηγορεί ότι είναι ο πιο στρεβλός μηχανισμός του Δημοσίου και ότι έμπαιναν από το παράθυρο στο Σώμα».

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ζήτησε από τον κ. Τόσκα να ανακαλέσει δημοσίως τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και σημείωσε: «Το μόνο που δεν μας είπε ο κ. Υπουργός είναι τι έκανε αυτός 2,5 χρόνια τώρα - εκτός από διαπιστώσεις - για να βελτιώσει την επιχειρησιακή επάρκεια του Πυροσβεστικού Σώματος. Εμείς ξέρουμε πως δεν έχει κάνει τίποτα, το ξέρουν τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος και πλέον το γνωρίζει όλος ο Ελληνικός λαός. Όταν υποβάλλει  την παραίτησή του να θυμηθεί να συμπεριλάβει τα παραπάνω στους λόγους που την έχουν καταστήσει πια απαραίτητη». 

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Μ.ΠΑΣΟΚ

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟΥ ΔΕΚΑ ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΦΕ ,ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΝ ΓΛΥΚΥΒΡΑΣΤΟ (ΠΟΥ ΕΠΙΝΕ Ο ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ)ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΧΕΣΕΤΕ.ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΞ/ΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

18246215

 Η Φεντερίκα Μογκερίνι εξέφρασε την στήριξη της ΕΕ στις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις και δήλωσε πως το ενδεχόμενο θετικής έκβασης «θα ήταν καθοριστικό, όχι μόνο για τη χώρα, αλλά και για ολόκληρη την περιοχή και την ΕΕ»