Στη Βενεζουέλα σκοτώνουν και ο ΣΥΡΙΖΑ πάει κάμπινγκ με... Μαδούρο

Στη Βενεζουέλα σκοτώνουν και ο ΣΥΡΙΖΑ πάει κάμπινγκ με... Μαδούρο

Στο Καράκας και στο Σαν Κριστόμπαλ οι αντικυβερνητικές διαδηλώσεις είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο και οι νεκροί ξεπερνούν τους 100- Στην Αθήνα η πρεσβεία της Βενεζουέλας με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ κάνει κρυφό πάρτυ και εκθέσεις με χορηγό την ΕΡΤ, ενώ ο πρέσβης πάει ως κεντρικός ομιλητής στο κάμπινγκ της Νεολαίας

Αδεια ράφια, νοσοκομεία γεμάτα τραυματίες, καθημερινές συμπλοκές, ουρές για ελάχιστα τρόφιμα και οι νεκροί να ξεπερνούν ήδη τους 100 είναι ο απολογισμός της σημερινής κατάστασης στη Βενεζουέλα. 

Παρά τις απαγορεύσεις, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι βγαίνουν καθημερινά στους δρόμους και ένας ολόκληρος λαός βρίσκεται όμηρος του καθεστώτος Μαδούρο - με τον τελευταίο να δείχνει πια ότι έχει επιβάλει ξεκάθαρα την «κρατική τρομοκρατία», όπως τον κατηγόρησε και η τσαβική εισαγγελέας Λουίζα Ορτέγα. Η τελευταία απόπειρα του Νικολάς Μαδούρο να εισχωρήσει στη Δικαιοσύνη συνιστά αναφανδόν αντιδημοκρατική πράξη, όπως και να ορίσει δική του Εθνοσυνέλευση κόντρα στο ίδιο το Σύνταγμα. Κι όμως, σε ένα τέτοιο καθεστώς που ασκεί ξεκάθαρα τρομοκρατική πολιτική, καταδικαστέα από όλα τα κράτη του πλανήτη, ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο παρέχει προστασία, αλλά το υποστηρίζει με κάθε τρόπο: με δωρεάν χορηγίες, με κάθε είδους διευκολύνσεις για τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, με δηλώσεις δημόσιας υποστήριξης του Μαδούρο στην ελληνική Βουλή αλλά και στην Ευρωβουλή, με την πρόσκληση του πρέσβη της Βενεζουέλας στο φετινό κάμπινγκ της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ ως επίσημο καλεσμένο και κεντρικό ομιλητή σε εκδηλώσεις αφιερωμένες στον... εναλλακτικό δρόμο προς την καταστροφή. 


Η ΕΡΤ, χορηγός στις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις της πρεσβείας της Βενεζουέλας


Την ίδια μάλιστα στιγμή που μαίνονται τα μοιραία γεγονότα, η πρεσβεία της Βενεζουέλας διοργανώνει πάρτυ, φιέστες και επίσημες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις στις οποίες παρίστανται εκπρόσωποι της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ. Φρόντισαν μάλιστα να γιορτάσουν μαζί με τους παράγοντες της πρεσβείας την Ημέρα Ανεξαρτησίας της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στις 27 Ιουνίου, στον πιο ακριβό δρόμο της Γλυφάδας, τη λεωφόρο Διαδόχου Παύλου, την ώρα που στη μακρινή χώρα της Λατινικής Αμερικής θρηνούσαν επιπλέον νεκρούς λόγω των ταραχών. Φορώντας τα καλά τους και με χαμόγελα που δεν είχαν καμία σχέση με όσα αδιανόητα συμβαίνουν στο εσωτερικό της Βενεζουέλας μίλησαν για τη δημοκρατία και «το ελεύθερο καθεστώς το οποίο πολεμούν οι δεξιοί και οι τρομοκράτες». Φοβούμενοι μάλιστα για την ασφάλειά τους φρόντισαν να μην παραθέσουν την καθιερωμένη βραδινή δεξίωση στην πρεσβεία - πάνε πια οι εποχές που πρωταγωνιστούσαν στις φιέστες η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο απόλυτα μαδουρικός Κώστας Ησυχος, ο οποίος διατηρούσε στενή σχέση με τους εκπροσώπους της Βενεζουέλας στη χώρα μας. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της πρεσβείας, η δεξίωση δεν έγινε λόγω «των τρομοκρατικών επιθέσεων που έλαβαν χώρα στο Καράκας ενάντια σε κρατικούς θεσμούς». Κουβέντα για την απαγόρευση των διαδηλώσεων, για τον κόσμο που όχι μόνο υποφέρει από τα κυνηγητά, αλλά και από την πείνα, για την απολυταρχική θέση του Μαδούρο απέναντι στα δικαιώματα, για τις καθημερινές επιθέσεις της Αστυνομίας. 

Χορηγός επικοινωνίας η ΕΡΤ (και τα κρατικά ραδιόφωνα)

Προκειμένου να δείξει την έμπρακτη συμπαράστασή του στο απολυταρχικό πλέον καθεστώς Μαδούρο, ο ΣΥΡΙΖΑ μεσολάβησε ώστε η κρατική τηλεόραση και τα κρατικά ραδιόφωνα να αναλάβουν την προώθηση των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων της πρεσβείας της Βενεζουέλας. Η ΕΡΤ και ο κρατικός ραδιοσταθμός Kosmos ανέλαβαν τη χορηγία επικοινωνίας της έκθεσης που διοργάνωσε η πρεσβεία της Βενεζουέλας στην Ελλάδα με τον τίτλο «Βενεζουέλα, χώρα εν κινήσει» στον πολιτιστικό χώρο «Φρανσίσκο ντε Μιράντα» στη Χάρητος στο Κολωνάκι. Οπως έγραφε το ομώνυμο κείμενο που συνόδευε την έκθεση, «ο γνωστός Βενεζουελάνος φωτογράφος και κινηματογραφιστής John Marquez μας προσκαλεί να εξερευνήσουμε το ποικιλόμορφο σύμπαν που ονομάζουμε Βενεζουέλα μέσα από την έννοια της δομοστοιχείωσης, ένας όρος που επινοήθηκε για να αναφερθεί στα διαδραστικά φωτογραφικά κομμάτια της. Ο John Marquez, ο οποίος θα είναι παρών στα εγκαίνια, φέρνει τη διαδραστική πρόταση που επιτρέπει στο κοινό να αφομοιώσει την εικόνα και να πειραματιστεί δημιουργικά πάνω στην παρουσίαση του φωτογραφικού έργου». Τώρα ποια είδους πολιτική «δομοστοιχείωση» προσπαθεί να αντιγράψει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αδύνατον να καταλάβει κανείς όταν ασπάζεται τις πολιτικές αρχές της κυβέρνησης Μαδούρο και σπεύδει να οργανώνει παράλληλες εκδηλώσεις υποστήριξης στους δήμους που υποστηρίζονται από τον ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Δήμος Ζωγράφου. 


Ο Αλέξης Τσίπρας με τον πρέσβη της Βενεζουέλας Φαρίντ Φερνάντεθ σε παλαιότερη φωτογραφία. Ο πρέσβης είναι επίσημος καλεσμένος στο κάμπινγκ του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ πολλά κυβερνητικά στελέχη παρευρέθησαν στις φιέστες της πρεσβείας της Βενεζουέλας


Μάλιστα, η αριστερή δήμαρχος Ζωγράφου αποφάσισε τον περασμένο μήνα να παραχωρήσει δωρεάν την περίφημη «Βίλα Μαρίκα Κοτοπούλη», που βρίσκεται στον δήμο της, για ρεσιτάλ βενεζουελάνικης μουσικής με τον μουσικό Γουστάβο Κολίνα με ελεύθερη είσοδο, ως στήριξη στη Δημοκρατία του Μπολιβάρ! Φυσικά την υποστήριξή τους εκφράζουν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, ο οποίος από το βήμα της Βουλής δήλωσε τα εξής: «Οι άνθρωποι έχουν πάθει απίσχναση και είναι σε καθεστώς οικονομικού αποκλεισμού, όπως ξέρετε. Του ΟΗΕ είναι, αγαπητοί συνάδελφοι. Στο διάστημα αυτό έχουν ανεγερθεί ενάμισι εκατομμύριο κατοικίες πλήρως εξοπλισμένες. Και δόθηκαν δωρεάν. Ξέρετε τι είναι οι φαβέλες σε αυτές τις χώρες. Ακούστε κάτι άλλο: το δημόσιο χρέος είναι κάτω από το 30% του ΑΕΠ, η ανεργία είναι στο 5%, η ακραία φτώχεια που πριν από την Μπολιβαριανή Επανάσταση ήταν στο 30%, σήμερα είναι στο 5% του πληθυσμού. Μάλιστα, ο αρμόδιος Οργανισμός του ΟΗΕ έχει ανακηρύξει τη Βενεζουέλα ελεύθερη από την πείνα. Το επισιτιστικό πρόγραμμα του ΟΗΕ φέρει και το όνομα του Τσάβες. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας». Για να καταλήξει: «Η ζωή στη Βενεζουέλα είναι ωραία»! Και αυτά τα δήλωνε την ίδια ακριβώς στιγμή που στη μακρινή χώρα μητέρες πουλάνε τα μαλλιά τους για να αγοράσουν τις πάνες των παιδιών τους, ενώ οι πιο φτωχοί που έχουν φτάσει στα όρια της απόγνωσης πουλάνε ακόμα και τα ίδια τους τα παιδιά. Μάλιστα οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι μόνοι που τάχθηκαν κατά του ψηφίσματος του Ευρωκοινοβουλίου ενάντια στον Μαδούρο - οι μοναδικοί μαζί με το ΚΚΕ και τη Χρυσή Αυγή. Για την ακρίβεια, οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, Στέλιος Κούλογλου και Κωνσταντίνα Κούνεβα, με εξαίρεση τον Κώστα Χρυσόγονο, ψήφισαν κόντρα στο Ευρωκοινοβούλιο μία από τις σπάνιες φορές που δείχνει τόσο αγαστή ταύτιση σε ένα θέμα: την ανακοίνωση διαμαρτυρίας την ψήφισαν Χριστιανοδημοκράτες, Σοσιαλιστές, Φιλελεύθεροι, ακόμα και οι Ευρωσκεπτικιστές. Στο ψήφισμα κάνουν λόγο για την καταπάτηση των ελευθεριών, για τη Δημοκρατία που διακυβεύεται από μια κυβέρνηση που οδηγεί τη χώρα στο χάος. Γιατί σαν να μην έφταναν τα επεισόδια, οι νεκροί, οι δημόσιες υπηρεσίες που πλέον υπολειτουργούν, οι λεηλασίες, οι αιματηρές διαδηλώσεις, τα λιντσαρίσματα, έχουμε και τη θεσμική καταπάτηση με τον παράτυπο διορισμό 33 δικαστών όπως κατήγγειλαν δικαστές και εισαγγελείς της χώρας. 


Στις τέντες του ΣΥΡΙΖΑ οι Βενεζουελανοί

Επιπλέον, σε μια απόπειρα κατάλυσης των θεσμών, το Ανώτατο Δικαστήριο, απόλυτα ελεγχόμενο από τον Μαδούρο, προσπάθησε να αναστείλει τη λειτουργία της κυβέρνησης, κάτι που πήρε όμως πίσω αφού θα ισοδυναμούσε με πραξικόπημα. Αντ’ αυτού επεχείρησε κάτι εξίσου ανήκουστο: να ορίσει νέα συντακτική Εθνοσυνέλευση παραβιάζοντας, όπως κατήγγειλε επίσημα και η εισαγγελέας Λουίζα Ορτέγα, το Σύνταγμα του 1999 του Ούγκο Τσάβες. Βέβαια δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που οι επίσημοι κυβερνητικοί εκπρόσωποι κατέφταναν στη Βενεζουέλα για πετρελαϊκές συμφωνίες και… επενδύσεις. Ακόμα και σήμερα ο υπεύθυνος για την εξωτερική πολιτική σύμβουλος του πρωθυπουργού και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπουρνούς διατηρεί στενότατους δεσμούς τόσο με την πρεσβεία όσο και με την ίδια τη χώρα. Δεν λείπει ποτέ από καμία εκδήλωση, ενώ πρόκειται να είναι και ο πρωταγωνιστής των δραστηριοτήτων που θα λάβουν χώρα στο κάμπινγκ της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ. Η Βενεζουέλα θα έχει την τιμητική της στο φετινό κάμπινγκ το οποίο θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 27 Ιουλίου έως την Τετάρτη 2 Αυγούστου στο Γιαννιτσοχώρι Ηλείας. Πάνε οι ένδοξες εποχές στη Χιλιαδού της Εύβοιας και στα άλλα νησιά που γέμιζαν ασφυκτικά από αριστερούς νεολαίους - είναι γνωστό ότι η κακή κυβερνητική φήμη έχει... αποδεκατίσει τους νέους που δηλώνουν πλέον συμμετοχή. Ωστόσο προς ένδειξη συμπαράστασης στη Βενεζουέλα και στη... Δημοκρατία του Μπολιβάρ, όπως την ονομάζουν οι Συριζαίοι, τολμούν να κάνουν επίσημες εκδηλώσεις στις οποίες δίνουν βαρύγδουπους τίτλους όπως «Η γη του Μπολίβαρ σε αναβρασμό: Μια συζήτηση για τη νέα πραγματικότητα στη Λατινική Αμερική», όπου προφανώς θα ενημερώνουν το κοινό για την άδικη δυσφήμηση της χώρας σε ολόκληρο τον πλανήτη διαψεύδοντας ακόμα και το προφανές, δηλαδή τις εικόνες των νεκρών και των τραυματιών. Επίσημος προσκεκλημένος θα είναι «ο πρέσβης της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Ελλάδα» Φαρίντ Γερνάντεζ, ενώ θα παραστεί εκτός από τον Γιάννη Μπουρνού και η Εφη Αχτσιόγλου. Πόσο συνετό μπορεί να είναι να μετακομίζεις από τα αστραφτερά σαλόνια των Βρυξελλών στο σκονισμένο κάμπινγκ είναι κάτι που μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζει, όπως και το να συνδυάζει τις συζητήσεις για τον εκσυγχρονισμό της χώρας με τις εκδηλώσεις για την υποστήριξη του καθεστώτος του Μαδούρο.


Η κρατική τηλεόραση και τα κρατικά ραδιόφωνα αναλαμβάνουν την προώθηση της έκθεσης φωτογραφίας για τη Βενεζουέλα

ΣΧΟΛΙΑ (39)

Πίνδαρος

Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι ο Μαδούρο τους κρατάει και τον τρέμουν.

Σότους

Αριστερά απόβλητα και εδώ και εκεί

ΑΝΤΙΜΑΔΕΡΙΑ

ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΡΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ; ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ. ΑΙΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ. ΤΟΛΗΜΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ.

Κ

Φονιάδες των λαών, αριστεροί

Luis perez

Na min sas ftaiei h venezuela alla h nea dimokratia pou mas xreokopise .

ΓΙΩΡΓΗΣ

Μας χρεοκοπησαν τεχνητα και μεθοδευμενα οι αμερικανοστροφοι και αντιευρωπαιστες οικονομολογοι και πολιτικοι, για να προσφερουν τις καλες τους υπηρεσιες στους ''ξενους''και εκεινοι με τη σειρα τους να τους κρατησουν στην Εξουσια!

GKLM

Ρε δεξιούλες τι διαμαρτύρεστε? Μια χαρά ο ΣΥΡΙΖΑ υπογράφει μνημόνια όπως κάνατε και εσείς και θα κάνετε και πάλι αν γίνετε κυβέρνηση. Απλώς ο ΣΥΡΙΖΑ τραβάει που και που καμιά αριστερίστικη εκδήλωση για εσωτερική κατανάλωση Μην ανησυχείτε φιλελέδες . Εξάλλου περνάει μέτρα (απο αυτά που σας αρέσουν) που εσείς ούτε στον ύπνο σας θα τα βλέπατε. Το σκύψιμο στα αφεντικά σας καλά κρατεί

kokorikos

απο ΓΑΠ περασαν, οχι ειπε ο Τζεφρυ, απο Παπαδημο ξαναπερασαν, οχι ειπε και ο Λουκας, καλα απο Σαμαρα και Μπενυ δεν τολμησαν καν να πανε να τον ρωτησουν και τον εριξαν, και ηρθε το πουλεν τους ο Αλεκος ο Φουι και υπεγραψε το υπερταμειο για 99 χρονια, οχι σανοφαγε, οχι νεοελληνες, δεν ειναι ολοι το ιδιο, και η δεξια ηταν παντα πατριωτικη σε αντιθεση με τους εθνοπροδοτες αριστερους μια ζωη. αντε τωρα πηγαινετε κανετε νανακια που αναμασατε τα ιδια και τα ιδια.

Ρωμανός

Ελλάδα, το τελευταίο Σοβιέτ της Ευρώπης.

οι μεγαλυτεροι ΦΑΣΙΣΤΕΣ ηταν παντα ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ..

Καμμια εκπληξη, η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ηταν και ειναι τοσο 'δημοκρατικη' οσο ηταν και ειναι οι ΝΑΖΙ φιλοεβραιοι...

Τάσος

Η εμμονή σας με την κυβέρνηση πλεον ειναι αστεία και αγγίζει επίπεδα ΣΚΑΙ. Το λένε και νεοδημοκράτες φίλοι μου πλεον....

Xaxaxaxax

Δεν σε μάζεψε ακόμη εσένα ο μπόγιας ούφο;;;

Τάσο, υπάρχουν δουλειές που ειναι ντροπή

Βγήκε το μεροκάματο και σήμερα. Λίγη προπαγάνδα απο δώ, λίγη σε άλλα σάϊτ, βρωμάνε βέβαια απο μακρυά, αλλά έτσι άφραγκος που είσαι τι να κάνεις... Εμμονές έχεις εσύ, που συνεχίζεις να γράφεις αρλούμπες που δεν πείθουν κανέναν. Σήμερα πιά όλη η Ελλάδα έχει καταλάβει τι απατεώνες ειναι οι Συριζαίοι και πόσο σταλινιστές είναι και πόσο μισούν την δημοκρατία, την ελευθερία και την δικαιοσύνη. Κάποτε πρέπει να ξυπνήσεις και να τους φτύσεις όλους αυτούς που σε πληρώνουν.

οξαποδω

Για την ταμπακιέρα; τίποτα;

οξαποδω

Ετσι είναι οι αριστεροί του συριζα. με όλους. και με την ΕΕ. και με το ΝΑΤΟ. και με τον Μαδούρο. Και με τις αποκρατικοποιήσεις, έστω και κλάιγοντας.ολο και κάποιοι ηλιθιοι θα βρεθούν να τους ξαναστείλουν στην βουλή. έστω και κάποιους απο αυτούς. πρώτα απ όλα το μπαγιόκο.

@

Εχεις δεί κανάλια και εφημερίδες στην ΕΕ και στις ΗΠΑ; το 90% είναι αντιαριστερά και αντισοσιαλιστικά. Αυτό είναι το φυσιολογικό. Μη βλέπεις εδώ που καλομάθατε επειδή η 17Ν δολοφόνησε όλους τους δεξιούς εκδότες και μεχρι το 2011 όλος ο τύπος, τα μηντια, τα βιβλιοπωλεία και η Τεχνη ησαν αριστερά κατά 90%. Και γίναμε 40 χρόνια Μολδαβία. Μιαν αριστερή πρωθυπουργό του Μιτεραν, την Εντιθ Κρεσον, τα κανάλια του γαλλου Μπουιγκ, την καθαρισαν σε 90 μέρες. Ετσι γινεται παντού. Και το SΚΥ στην Αγγλία καθαρισε τον αριστερό Γκορντον Μπραουν (που έφαγε τον Τ Μπλερ) σε 1,5 χρόνο. Αυτές οι χώρες δεν έγιναν Μολδαβία. Και στην Ιταλία του Μπερλουσκόνι τα ίδια. Και στις ΗΠΑ: τον ξεφτιλισαν τον αριστερό Σαντερς πριν γινει Βαρουφακης.

@

Οι φονιάδες της Βενεζουέλας έχουν ήδη σκοτώσει τέσσερα Πολυτεχνεία του '73 και προχωρούν αποφασιστικά. Μόνο γουρούνια συναινούν στις δολοφονίες τους. Είσαι γουρούνι; Ω, ναί! Είσαι ένα κανονικότατο γουρούνι, χειρότερο από τον χειρότερο χουντικό δολοφόνο. Η παρουσία σου μολύνει την Ελλάδα. Θα μπορούσες άνετα να ήσουν δεσμοφύλακας στο Άουσβιτς. Συγχαρητήρια

Αναποδεμος

Που τον ειδατε τον κομμουνισμο ηλιθιοι?Εχουμε κομμουνισμκ στην ελλαδα?Ειναι κομμουνιστες πλεον οι συριζαιοι? Οσο ειναι ο Παγκαλος,ο Θεοδωρικακος,πχ και ολοι αυτοι π περασαν καποτε απο την Κνε ειναι και αυτοιμ

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

junker-stratiwtikoi_main01

Να μη μου λένε ότι αποτελούν απειλή για την ασφάλεια της Τουρκίας, τόνισε ο πρόεδρος της Κομισιόν - Δε δεχόμαστε εντολές, η απάντηση από τον Τούρκο υπουργό Δικαιοσύνης - Καμία αντίδραση ακόμα από την Αθήνα για τις εικόνες των δύο σιδηροδέσμιων Ελλήνων στρατιωτικών

kavvadia-anneta

«Θα πρέπει να είναι προφανές ότι η μόνη λογική πορεία δράσης είναι μια συνολική και ειρηνική λύση στη συριακή τραγωδία και για την Ευρώπη, αυτό, θα έπρεπε να αποτελέσει ενοποιητικό στόχο», είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

kouroublis

Ο κ. Κουρουμπλής δήλωσε ότι προωθείται η ένταξη των Λιμενικών Ταμείων «στα ανταποδοτικά» ώστε να γίνει δυνατή η στελέχωσή τους για να προωθούνται οι εισπράξεις τελών και άλλων οφειλών, ώστε να προχωρήσουν αναπτυξιακά έργα

kouvelis

«Οι δηλώσεις μου δεν απείχαν από την πραγματικότητα, αλλά η πραγματικότητα δεν είναι στατική. Υπήρχε η εκδοχή να έρθουν το καλοκαίρι οι φρεγάτες» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας

2514477

«Κυρίαρχο και πρωτεύον είναι το δικαίωμα του παιδιού και της σωστής ψυχικής και σωματικής ανάπτυξής του» είπε η εκπρόσωπος του κόμματος Μανταλένα Παπαδοπούλου - Υποστήριξε ότι από πουθενά δεν προκύπτει πως δεν είναι καλές οι σχέσεις του πρωθυπουργού με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας 

6