Άδωνις: Το «Ντυνάν» διαψεύδει τα δημοσιεύματα για τον αδερφό μου

Άδωνις: Το «Ντυνάν» διαψεύδει τα δημοσιεύματα για τον αδερφό μου

Μία και μόνη φορά, το 2008, έλαβε ο Λεωνίδας Γεωργιάδης χρήματα από το «Ερρίκος Ντυνάν», όπως επιβεβαιώνει εγγράφως το νοσοκομείο 

Άδωνις: Το «Ντυνάν» διαψεύδει τα δημοσιεύματα για τον αδερφό μου
Το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento για τον αδελφό του Άδωνι Γεωργιάδη, Λεωνίδα, διέψευσε σήμερα το νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν». 

Όπως είχε υποστηρίξει και ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, μία και μόνη φορά, το 2008, έλαβε ο Λεωνίδας Γεωργιάδης χρήματα από το «Ερρίκος Ντυνάν», όπως επιβεβαιώνει εγγράφως το νοσοκομείο και τονίζει ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης στο Twitter. 

Το ιστορικό της αντιπαράθεσης
Κλείσιμο

Η εφημερίδα Documento, σε δημοσίευμά της πριν από λίγες ημέρες, ανέφερε ότι ο Λεωνίδας Γεωργιάδης ήταν ένας από τους προμηθευτές του νοσοκομείου την περίοδο 2013-2014, «περίοδο δηλαδή που το ''Ντυνάν'' βρισκόταν με το ένα πόδι στον γκρεμό και ο νυν αντιπρόεδρος της ΝΔ ήταν υπουργός Υγείας». 

Ο ίδιος ο κ. Γεωργιάδης το είχε ωστόσο διαψεύσει, λέγοντας ότι η μόνη φορά που έλαβε χρήματα από το «Ερρίκος Ντυνάν» ο αδελφός του, Λεωνίδας, ήταν το 2008, κάτι που επιβεβαίωσε και το ίδιο το νοσοκομείο σήμερα, με έγγραφη απάντησή του, ύστερα από σχετικό αίτημα του κ. Γεωργιάδη. 

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ «ανέβασε» τα σχετικά έγγραφα στο Twitter:








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης