"Σκέφτομαι το ενδεχόμενο νέου πολιτικού χώρου, αλλά όχι τώρα"

"Σκέφτομαι το ενδεχόμενο νέου πολιτικού χώρου, αλλά όχι τώρα"

Τις σκέψεις της για τη  δημιουργία ενός  νέου πολιτικού σχηματισμού με «νέες ιδέες φιλελεύθερες και όχι λαϊκιστικές» διατύπωσε η ανεξάρτητη βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη ...

"Σκέφτομαι το ενδεχόμενο νέου πολιτικού χώρου, αλλά όχι τώρα"
Τις σκέψεις της για τη  δημιουργία ενός  νέου πολιτικού σχηματισμού με «νέες ιδέες φιλελεύθερες και όχι λαϊκιστικές» διατύπωσε η ανεξάρτητη βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής σε τηλεοπτικό σταθμό.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: «Σκέφτομαι το ενδεχόμενο να υπάρξει νέος πολιτικός χώρος με νέες ιδέες, φιλελεύθερες, και όχι λαϊκίστικες. Θα το δούμε αυτό».  
Κλείσιμο

Η κ. Μπακογιάννη κατέστησε, ωστόσο, σαφές, ότι κάτι τέτοιο είναι ακόμη πολύ πρόωρο, για το άμεσο μέλλον, τονίζοντας ότι «αυτή τη στιγμή προέχει η μάχη για τις ιδέες  και όχι η διάσπαση της ΝΔ, δεν είμαι εγώ αυτή που θα πει σε κάποιον τι θα κάνει».

Η κυρία Μπακογιάννη μίλησε και για τις επαφές του Αντώνη Σαμαρά με τα κόμματα της Αριστεράς, υπογραμμίζοντας ότι είναι αδιανόητο να ακολουθεί κάποιος την ίδια γραμμή με την Αριστερά. Δήλωσε ότι η Νέα Δημοκρατία μετατρέπεται σε ένα κόμμα με σκληρή αρχηγική γραμμή, στο οποίο επικράτησαν οι δυνάμεις του κρατισμού. Σε

Κάνοντας την αυτοκριτική της δήλωσε ότι «Αποτύχαμε ως κυβέρνηση της ΝΔ γιατί δεν είχαμε το θάρρος και την πολιτική βούληση να βάλουμε το μαχαίρι στο κόκαλο» ενώ τόνισε οτι και η ίδια περιμένει να μιλήσει ο κ. Καραμανλής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης