ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παπαρήγα κατά ΣΥΡΙΖΑ: Μοιράζετε κουτόχορτο στον λαό

Παπαρήγα κατά ΣΥΡΙΖΑ: Μοιράζετε κουτόχορτο στον λαό

«Μας λέτε ότι τελειώνει  η κρίση το 2018 και την ίδια ώρα ετοιμάζετε νέα μέτρα για το 2019 και 2020 διατηρώντας και τα όσα μνημονιακά μέτρα έχετε ήδη ψηφίσει» 

Παπαρήγα κατά ΣΥΡΙΖΑ: Μοιράζετε κουτόχορτο στον λαό
Για μοίρασμα «κουτόχορτου» στους πολίτες κατηγόρησε το Μέγαρο Μαξίμου
η κυρία
Αλέκα Παπαρήγα προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση στερείται «αριστερής ηθικής».

Κλείσιμο
Με παρέμβασή της στη συζήτηση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία  που διεξάγεται στην Ολομέλεια της Βουλής
ανέφερε «μας λέτε ότι τελειώνει  η κρίση το 2018 και την ίδια ώρα ετοιμάζετε νέα μέτρα για το 2019 και 2020 διατηρώντας και τα όσα μνημονιακά μέτρα έχετε ήδη ψηφίσει. Η κοινωνική σας πολιτική σχετίζεται με κουπόνια και συσσίτια».

«Δεν μπορούμε να αποδώσουμε πολιτική ηθική και μάλιστα αριστερή όταν ο ΣΥΡΙΖΑ
καταδικάζει την επίθεση των ΗΠΑ στην Συρία αλλά η κυβέρνηση έχει παραχωρήσει τη Σούδα  και ετοιμάζει διεύρυνση των παραχωρήσεων. Όταν ο πολεμοκάπηλος υπουργός Εθνικής Αμυνας σχεδιάζει να παραχωρήσει νέες βάσεις» τόνισε σε άλλο σημείο.

Η πρώην γγ του ΚΚΕ υποστήριξε ότι η κυβέρνηση «παρέχει την χειρότερη υπηρεσία στον λαό» εξηγώντας ότι «κάθε μέρα λέτε ότι η κρίση οφείλεται στα σκάνδαλα συγκεκριμένων κομμάτων και υπουργών. Βρείτε μου ένα φόρουμ, βρείτε μου οικονομολόγους επιστήμονες που υποστηρίζουν ότι η οικονομική κρίση οφείλεται σε σκάνδαλα. Ο πρωθυπουργός πήγε και έκοψε κορδέλες και είπε ότι φταίνε τα σκάνδαλα. Ξεχάσατε και όσα λέγατε παλιά. Πλέον όταν μιλάτε στη Βουλή πλασάρετε κουτόχορτο. Όμως, κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα που  λαός θα καταδικάσει και τα νόμιμα σκάνδαλα που έχουν την βούλα του κοινοβουλίου».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης