«Ελλάδα - O άλλος δρόμος» το νέο κόμμα, που ίδρυσε ο Νότης Μαριάς

«Ελλάδα - O άλλος δρόμος» το νέο κόμμα, που ίδρυσε ο Νότης Μαριάς

Κατέθεσε τη σχετική ιδρυτική δήλωση στον Άρειο Πάγο την Τρίτη - Η πρωτοβουλία αυτή αποσκοπεί στο να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να μπορέσει η Πατρίδα μας επιτέλους να απελευθερωθεί από τους τοκογλύφους δανειστές αναφέρει στην ιδρυτική του διακήρυξη

«Ελλάδα - O άλλος δρόμος» το νέο κόμμα, που ίδρυσε ο Νότης Μαριάς
Στην ανακοίνωση ίδρυσης κόμματος με το όνομα «ΕΛΛΑΔΑ - O ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» προχώρησε ο Ευρωβουλευτής -καθηγητής Νότης Μαριάς με την κατάθεση της σχετικής ιδρυτικής δήλωσης στον Άρειο Πάγο την Τρίτη 28 Μαρτίου.

Ο κ. Μαριάς ανέλαβε την πρωτοβουλία αυτή μετά από σειρά εκδηλώσεων και διαδικασιών διαβούλευσης με τους πολίτες, οι οποίες έγιναν στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο και σε άλλες πόλεις. Στις ομάδες εργασίας για την επεξεργασία των θέσεων του Κόμματος μετείχαν πάνω από 200 πολίτες. 

Επισημαίνεται ότι το «ΕΛΛΑΔΑ - O ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» αποκτά θεσμικό ρόλο ως «Κόμμα εκπροσωπούμενο στην Ευρωβουλή» από τον Ευρωβουλευτή Νότη Μαριά.
Στις δηλώσεις του ο Νότης Μαριάς επεσήμανε τα εξής: 
Κλείσιμο
«Πιστοί στις δεσμεύσεις μας προχωρήσαμε σήμερα στην ίδρυση Πολιτικού Κόμματος με το όνομα «ΕΛΛΑΔΑ - Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ». Όπως έχουμε συζητήσει με χιλιάδες πολίτες στις εκδηλώσεις οι οποίες έγιναν σε όλη την Ελλάδα, στις συγκεντρώσεις στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στο Ηράκλειο η πρωτοβουλία μας αυτή αποσκοπεί στο να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να μπορέσει η Πατρίδα μας επιτέλους να απελευθερωθεί από τους τοκογλύφους δανειστές.  

«ΕΛΛΑΔΑ - Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» είναι πλέον το Πολιτικό Κίνημα με το οποίο χιλιάδες Έλληνες πολίτες θα αγωνιστούν προκειμένου να καταργηθούν τα μνημόνια, να απελευθερωθεί η Πατρίδα μας από τους τοκογλύφους δανειστές, να διαγραφεί το επονείδιστο χρέος, να διεκδικήσουμε τις γερμανικές αποζημιώσεις, να παλέψουμε για την ανασυγκρότηση της χώρας και της οικονομίας και την ανακατανομή του παραγόμενου πλούτου, για μία διαφορετική πορεία της Πατρίδας μας στο παγκόσμιο γίγνεσθαι. Καλούμε λοιπόν όλους τους συμπολίτες μας που ενστερνίζονται αυτές τις απόψεις, που δε θέλουν η Ελλάδα να μετατραπεί σε ένα μεγάλο hotspot με χιλιάδες πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες να συμπορευθούν μαζί μας». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης