Κουτσούμπας: Nα ξεκουμπιστούν όσοι υποστηρίζουν τα αντιλαϊκά και βάρβαρα μέτρα

Κουτσούμπας: Nα ξεκουμπιστούν όσοι υποστηρίζουν τα αντιλαϊκά και βάρβαρα μέτρα

«Είμαστε σίγουροι πως όπως το έργο το έχουμε ξαναδεί επι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ - και τώρα επι ΣΥΡΙΖΑ-  το ίδιο έργο και αντίστοιχες συζητήσεις θα κάνουμε», ανέφερε  

Κουτσούμπας: Nα ξεκουμπιστούν όσοι υποστηρίζουν τα αντιλαϊκά και βάρβαρα μέτρα
Ως έργο σε επανάληψη με αμφισβητούμενο αποτέλεσμα χαρακτήρισε την πρόταση της κυβέρνησης για συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής για τα εξοπλιστικά ο κ. Δημήτρης Κουτσούμπας ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το ΚΚΕ θα ψηφίσει υπερ της διενέργειας έρευνας «καθως δεν θέλουμε να υπάρξει αμφιβολία για τις πραγματικές προθέσεις μας για διαλεύκανση όλων των υποθέσεων και κυρίως γιατί επιθυμούμε να αναδειχθεί μέσα από την λειτουργία της επιτροπής αυτής η ουσία του πολιτικού προβλήματος των εκάστοτε κυβερνήσεων που οδηγεί αυτό το σάπιο πολιτικό πλαίσιο στην διαπλοκή και τη διαφθορά».

Ο γγ του ΚΚΕ υπογράμμισε δε, πως «Είμαστε σίγουροι πως όπως το έργο το έχουμε ξαναδεί επι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ - και τώρα επι ΣΥΡΙΖΑ-  το ίδιο έργο και αντίστοιχες συζητήσεις θα κάνουμε και με τους επόμενους και τους μεθεπόμενους αν ο λαός δεν πάρει τις τύχες στα χέρια του για να ξεκουμπιστούν όσοι υποστηρίζουν τα αντιλαϊκά και βάρβαρα μέτρα είτε με μνημόνια είτε χωρίς μνημόνια».

Παράλληλα, ο κ. Κουτσούμπας υποστήριξε ότι τα εξοπλιστικά προγράμματα υπηρετούν το αμυντικό δόγμα της χώρας που είναι εξαρτώμενο από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ ενώ σημείωσε πως «Εμείς είμαστε οι πρώτοι που μιλάμε για ανάγκη υπεράσπισης των κυριαρχικών δικαιωμάτων και των συνόρων. Δεν είμαστε εμείς που λέμε ότι μπορεί να αλλάζουν τα σύνορα αρκεί να γίνεται με βελούδινο τρόπο. Δεν γίνεται αλλαγή συνόρων χωρίς το αίμα των λαών και πολέμους. Έχουμε ριζικά αντίθετη άποψη για την συνολική πολιτική και ειδικά για τον τομέα άμυνας».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης