Στη Βουλή φέρνει η Άννα Καραμανλή την ανάγκη επαναλειτουργίας του κλειστού Παιανίας

Στη Βουλή φέρνει η Άννα Καραμανλή την ανάγκη επαναλειτουργίας του κλειστού Παιανίας

Πρόκειται για ομόφωνο αίτημα των Ελλήνων αθλητών που μετείχαν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου

Στην Βουλή
έφερε η κυρία Αννα Καραμανλή
το ομόφωνο αίτημα των Ελλήνων αθλητών που μετείχαν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου για την επαναλειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων της Παιανίας.

Στην ερώτησή της προς προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, επισημαίνει πως το κλειστό Γυμναστήριο της Παιανίας από το 2011 έχει καταστεί ανενεργό λόγω προβλημάτων που αφορούν στη νομική του υπόσταση, τη διαχείρισή του και τη χρηματοδότηση της λειτουργίας του. Η κυρία Καραμανλή αναφέρει επίσης ότι παρά τις όποιες πρωτοβουλίες της αθλητικής ηγεσίας τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και τις προσπάθειες της Αυτοδιοίκησης, τα γραφειοκρατικά εμπόδια έχουν αποδειχθεί ανυπέρβλητα. Το κλειστό γυμναστήριο έχει αφεθεί στη μοίρα του παρά τις εκκλήσεις του ΣΕΓΑΣ και την πρότασή του να λειτουργήσει ο χώρος ως Εθνικό Αθλητικό Κέντρο.
 
Τέλος η βουλευτής τονίζοντας την ανάγκη να στηριχθεί ο κλασσικός αθλητισμός, που με ελάχιστα μέσα χαρίζει μεγάλες νίκες στην πατρίδα μας, ρωτά τον Υφυπουργό Αθλητισμού σε ποιες ενέργειες πρόκειται να προχωρήσει, ώστε να επιτευχθεί η επαναλειτουργία του κλειστού γυμναστηρίου, αλλά και να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα της λειτουργίας του.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

w13-14165265586856

«Στα Καλάβρυτα συντελέσθηκε το μεγαλύτερο και απεχθέστερο έγκλημα πολέμου στην Ελλάδα, κατά την διάρκεια του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου, από τον γερμανικό στρατό κατοχής» επεσήμανε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας

xatzidakis

Η απόφαση Τσίπρα να την τοποθετήσει στην Επιτροπή Ανταγωνισμού «πλήττει άλλο έναν -σημαντικότατο- θεσμό για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας και την προστασία του καταναλωτή» σημειώνει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ