Στη Βουλή φέρνει η Άννα Καραμανλή την ανάγκη επαναλειτουργίας του κλειστού Παιανίας

Στη Βουλή φέρνει η Άννα Καραμανλή την ανάγκη επαναλειτουργίας του κλειστού Παιανίας

Πρόκειται για ομόφωνο αίτημα των Ελλήνων αθλητών που μετείχαν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου

Στην Βουλή
έφερε η κυρία Αννα Καραμανλή
το ομόφωνο αίτημα των Ελλήνων αθλητών που μετείχαν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου για την επαναλειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων της Παιανίας.

Στην ερώτησή της προς προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, επισημαίνει πως το κλειστό Γυμναστήριο της Παιανίας από το 2011 έχει καταστεί ανενεργό λόγω προβλημάτων που αφορούν στη νομική του υπόσταση, τη διαχείρισή του και τη χρηματοδότηση της λειτουργίας του. Η κυρία Καραμανλή αναφέρει επίσης ότι παρά τις όποιες πρωτοβουλίες της αθλητικής ηγεσίας τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και τις προσπάθειες της Αυτοδιοίκησης, τα γραφειοκρατικά εμπόδια έχουν αποδειχθεί ανυπέρβλητα. Το κλειστό γυμναστήριο έχει αφεθεί στη μοίρα του παρά τις εκκλήσεις του ΣΕΓΑΣ και την πρότασή του να λειτουργήσει ο χώρος ως Εθνικό Αθλητικό Κέντρο.
 
Τέλος η βουλευτής τονίζοντας την ανάγκη να στηριχθεί ο κλασσικός αθλητισμός, που με ελάχιστα μέσα χαρίζει μεγάλες νίκες στην πατρίδα μας, ρωτά τον Υφυπουργό Αθλητισμού σε ποιες ενέργειες πρόκειται να προχωρήσει, ώστε να επιτευχθεί η επαναλειτουργία του κλειστού γυμναστηρίου, αλλά και να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα της λειτουργίας του.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

fofi-gennimata-pic

Είμαστε δύναμη ομαλότητας - σταθερότητας, επισήμανε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, τονίζοντας πως ζητά από το ελληνικό λαό να μας δώσει τη δύναμη να έχουμε ρυθμιστικό ρόλο και όχι να είμαστε συμπλήρωμα για να βγουν οι αριθμοί

giannis-ante-tsipras

Δίνεις μεγάλη χαρά σε έναν ολόκληρο λαό, είπε ο πρωθυπουργός, επισημαίνοντας πως  «MVPs είναι όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στη χώρα μας και που ασχέτως καταγωγής ονειρεύονται ένα καλύτερο μέλλον»

radio_atr

Συνέντευξη στον Γιάννη Πρετεντέρη - Για τις εκλογές: Το ματς ξεκινά από την αρχή, αν δεν μπορεί να σχηματιστεί κυβέρνηση τότε η χώρα θα οδηγηθεί νομοτελειακά σε εκλογές τον Δεκαπενταύγουστο με απλή αναλογική -  «Διχαστικός ο ΣΥΡΙΖΑ - Η κουβέντα ότι το πρόγραμμά μας μυρίζει αίμα είναι πρωτοφανής. Δεν το έχω ξανακούσει, είναι αποκρουστική ως φράση» - Για ντιμπέιτ: Ο Τσίπρας δεν ήθελε να αντιπαρατεθεί με όλους - Για Αντετοκούνμπο: Μας έφτιαξε τη μέρα! 

54
tsipras-ekso

Προεκλογική καμπάνια με αμυντικά χαρακτηριστικά και αποφυγή κινήσεων, που θα εκθέτουν την αδυναμία του να συσπειρώσει και να φανατίσει την εκλογική του βάση, υλοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ

8
erdogan

Αθήνα και Λευκωσία προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν ποιες μπορεί να είναι οι συνέπειες της ήττας του Μπιναλί Γιλντιρίμ, που στην πραγματικότητα είναι και προσωπική ήττα του Τούρκου προέδρου