Αναστασιάδης καλεί Ακιντζί να επανέλθει στις συνομιλίες

Αναστασιάδης καλεί Ακιντζί να επανέλθει στις συνομιλίες

Στόχος να διατηρηθεί το μομέντουμ και τα όσα θετικά επιτεύχθηκαν τους τελευταίους 22 μήνες της διαπραγματευτικής διαδικασίας

Ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης
αναμένει από τον Μουσταφά Ακιντζί
να επανέλθει στο τραπέζι των συνομιλιών με εποικοδομητική διάθεση, προκειμένου να διατηρηθεί το μομέντουμ και τα όσα θετικά επιτεύχθηκαν τους τελευταίους 22 μήνες της διαπραγματευτικής διαδικασίας, αλλά και να συνέλθει εκ νέου, όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση της 12ης Ιανουαρίου στη Γενεύη, η Σύνοδος για την Κύπρο σε πολιτικό επίπεδο.

Ο κ. Αναστασιάδης επανέλαβε επίσης την ετοιμότητά του για καθορισμό συνάντησης αμέσως με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη και για επανέναρξη των ουσιαστικών συνομιλιών του Κυπριακού από εκεί όπου διακόπηκαν, με στόχο την εξεύρεση βιώσιμης και λειτουργικής λύσης στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου της 11ης Φεβρουαρίου 2014, των σχετικών ψηφισμάτων και αποφάσεων των Ηνωμένων Εθνών, καθώς και των ομόφωνων αποφάσεων του Εθνικού Συμβουλίου.

Τέλος επανέλαβε για ακόμη μία φορά δημοσίως πως θεωρεί άστοχη και αχρείαστη την πρόσφατη απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων για το ενωτικό δημοψήφισμα του 1950.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Κουρέας

Ρε πρόεδρεν μήμπως η μπογιάν στα μαλλιάν σου περιέχει τοξικάν στοιχείαν.

Ντίνος

Κάτι τρέχει με αυτόν τον άνθρωπο! Η δεν νιώθει ή κάτι άλλο συμβαίνει

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

tsipras_kentriki_omilia

"Κάνανε μεγάλο σφάλμα όσοι υποτίμησαν τη νοημοσύνη αυτού του λαού, όσοι προεξοφλήσανε ότι θα παραδοθεί στις ορέξεις τους" είπε ο πρωθυπουργός στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας σε μια συγκέντρωση, που δεν θύμιζε σε τίποτα τις αντίστοιχες του 2015 - Εξήγγειλε προσλήψεις σε Υγεία και Παιδεία, ζήτησε πάλι ψήφο εμπιστοσύνης στα μέτρα ελάφρυνσης

56