Λοβέρδος για Πολάκη: Αντί να απολογηθούν συνεχίζουν να εκτοξεύουν λάσπη

Λοβέρδος για Πολάκη: Αντί να απολογηθούν συνεχίζουν να εκτοξεύουν λάσπη

Όσα είπε ο αναπληρωτής υπουργός για τις τιμές των φαρμάκων επί υπουργίας μου ήταν ένοχα ψέματα από αρχής μέχρι τέλους τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος και τόνισε ότι αυτή τη φάμπρικα της συκοφαντίας για την υπουργία μου την εγκαινίασε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός 

Λοβέρδος για Πολάκη: Αντί να απολογηθούν συνεχίζουν να εκτοξεύουν λάσπη
«Όσα ανέφερε σήμερα στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός για τις τιμές των φαρμάκων επί υπουργίας μου ήταν ένοχα ψέματα από αρχής μέχρι τέλους. Την ώρα που αυξάνουν τις δαπάνες σε βάρος των ασφαλισμένων αντί να απολογηθούν συνεχίζουν να εκτοξεύουν λάσπη χωρίς ίχνος ντροπής» δήλωσε ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος.
 
Σημείωσε μάλιστα ότι «αυτή τη φάμπρικα της συκοφαντίας για την υπουργία μου την εγκαινίασε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός ενώπιον της  Εθνικής Αντιπροσωπείας και την συνέχισε σήμερα ο βοηθός του. Τα στοιχεία όμως είναι σε βάρος τους και είναι ξεκάθαρα. 

Εμείς μειώσαμε τις τις τιμές των φαρμάκων δραματικά όχι μόνο της Novartis αλλά και όλων των εταιριών και τα σχετικά στοιχεία τα έχουμε ήδη καταθέσει στην Εισαγγελέα διαφθοράς κ.Ράικου, αλλά και τα έχουμε δώσει στη δημοςσιότητα. Καταθέτουμε μάλιστα και συμπληρωματική αναφορά στην εισαγγελία την Τετάρτη. Μειώσαμε τις τιμές και των ακριβών και των φθηνών φαρμάκων και όλες οι εταιρείες έχασαν 3.1 δις!!! Οι δημοσιευμένοι πίνακες τα αποδεικνύουν όλα αυτά και οι πολίτες θυμούνται το λυσσαλαίο πόλεμο που είχα υποστεί από τις εταιρείες. Κι ο ΣΥΡΙΖΑ αυξάνει τα κέρδη όλων αυτών επί δύο χρόνια ενώ όταν βρισκόταν στην αντιπολίτευση δεν στήριξε ουτε μία μείωση τιμών. 

Κλείσιμο
Ο Πρωθυπουργός και ο υπουργός του  αντί να απευθύνουν λίβελους και συκοφαντίες όπως π.χ. οτι δήθεν τιμολογούσαμε με βάση τις τιμές της Ελβετίας που δεν είναι εντός Ε.Ε.  καλά θα κάνουν ν απολογηθούν στον ελληνικό λαό για τη ζημιά που προκαλούν στους ασφαλισμένους με την τιμολόγηση των φαρμάκων. Έρχεται όμως η ώρα που θα τιμωρηθούν για αυτά που λένε και κυρίως για αυτά που κάνουν». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης