Στην εφορία 25 πρώην βουλευτές για ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την Βουλή

Στην εφορία 25 πρώην βουλευτές για ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την Βουλή

Περισσότεροι από 70 νυν και πρώην βουλευτές έχουν λάβει δάνεια ύψους περίπου 700.000 ευρώ, ωστόσο, τους τελευταίους μήνες επιχειρείται η τακτοποίηση – αποπληρωμή  τους

Ραβασάκι στην εφορία με τα στοιχεία 25 πρώην βουλευτών που έλαβαν δάνεια συνολικού ύψους 180.000 ευρώ από το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Βουλευτών αλλά δεν τα επέστρεψαν αναμένεται να στείλουν τις επόμενες ημέρες οι αρμόδιες υπηρεσίες του κοινοβουλίου.

Σύμφωνα με ενημέρωση του Προέδρου της Βουλής
Νίκου Βούτση περισσότεροι από 70 νυν και πρώην βουλευτές έχουν λάβει δάνεια ύψους περίπου 700.000 ευρώ, ωστόσο, τους τελευταίους μήνες επιχειρείται η τακτοποίηση – αποπληρωμή  τους.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου το ζήτημα απασχόλησε πριν από λίγες ημέρες την αρμόδια Επιτροπή και αποφασίστηκε να προχωρήσουν στις απαραίτητες κινήσεις που προβλέπονται για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Για τους οφειλέτες δόθηκε η δυνατότητα να μπουν σε ρύθμιση με 48 δόσεις, αλλά μόνο 13 από αυτούς μπήκαν στη σχετική ρύθμιση. Και αυτοί, πάντως, πλήρωσαν μόνο την πρώτη δόση, οπότε οι οφειλές τους κατέστησαν ληξιπρόθεσμες.
 
Τις προηγούμενες ημέρες στη Βουλή αποφασίστηκε να ξεκινήσει η διαδικασία για τα βουλευτικά «κόκκινα δάνεια» και οι υποθέσεις να προωθηθούν στην Εφορία, η οποία με τη σειρά της θα μπορεί να προχωρήσει σε κατασχέσεις λογαριασμών και σε κάθε άλλο ένδικο μέσο προκειμένου να διεκδικήσει το Δημόσιο τις οφειλές.

ΣΧΟΛΙΑ (4)

Βαγγεληςαργα

ΑΘΛΙΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΒΟΥΤΣΗ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ Η ΝΔ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΤΕΡΥΓΩΝ ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΕΧΗ ΚΟΛΠΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΣΑΣ. ΚΥΡΙΑΚΟ ΑΚΑΟΥΣ/

Πρέπει

Να τα δώσει ο Δραγασακης τα ονόματα

AMX 30.

Ρέ τούς φουκαράδες ρέ ! ! Είναι γιά νά τούς λυπάσαι ! Αναξιοπαθούντες κυριολεκτικά.Α καί κάτι άλλο.Αν δέν κάνω λάθος,καί νά βεβαιωθούν τά χρέη στήν Εφορία,δέν μπορείτε νά τά πάρετε γιατί οί ''αποζημιώσεις'' ( μισθοί ) τους είναι ακατάσχετοι ! ! Ρέ τούς τζερεμέδες ! !

Τώνης Υδραίος

Ονόματα ρεεεεεεεεεεεεε !

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

erdogan200

Επιμένει η Άγκυρα στους ισχυρισμούς για την υποτιθέμενη παρενόχληση του Μπαρμπαρός - Αμφισβητεί την έκταση της ελληνικής υφαλοκρηπίδας και υποστηρίζει ότι οι Έλληνες οριοθετούν μόνοι τους δικές τους υποθετικές γραμμές!

19