Βενιζέλος: Συμφώνησαν 4ο μνημόνιο χωρίς να έχει κλείσει το τρίτο

Βενιζέλος: Συμφώνησαν 4ο μνημόνιο χωρίς να έχει κλείσει το τρίτο

Σημειώνει ότι αυτό δε σημαίνει ότι θα συνδέεται και με τέταρτο δάνειο

Δεδομένο θεωρεί ένα 4ο μνημόνιο, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ, σημειώνει ότι αυτό δε σημαίνει ότι θα συνδέεται και με τέταρτο δάνειο.

«Το πιο παράδοξο είναι ότι έχει συμφωνηθεί τέταρτο μνημόνιο δίχως να έχει κλείσει η αξιολόγηση του τρίτου» προσθέτει ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος τονίζει ότι «η νομιμοποίηση της κυβέρνησης έχει εδώ και καιρό εξαντληθεί».

«Δεν νομιμοποιούνται όμως ούτε αυτοί που λένε ότι όλες οι εξελίξεις ήταν και είναι μοιραίες και αναγκαστικές, ανεξαρτήτως του ποιος βρίσκεται στην κυβέρνηση. Αν συνεχιζόταν το 2015 – 2017 η πολιτική της περιόδου 2011 – 2015, η θέση της χώρας θα ήταν σήμερα τελείως διαφορετική. Η βλάβη της περιόδου 2015-2017 λειτουργεί γεωμετρικά. Επηρέασε ήδη δυσμενώς τη δυναμική του χρέους και άρα τη βιωσιμότητά του», επισημαίνει ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Μαντραχαλος

Γουτσ γουτσ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

2606066

Η Πειραιώς καλεί τον υπουργό Υποδομών να απαντήσει γιατί σήμερα η ΣΤΑΣΥ επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, όταν επί διακυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας η εταιρεία δεν λάμβανε καμία κρατική επιδότηση

2