Μητσοτάκης: Προσκύνημα στο Άγιον Όρος και διανυκτέρευση στη Μονή Ξενοφώντος

Μητσοτάκης: Προσκύνημα στο Άγιον Όρος και διανυκτέρευση στη Μονή Ξενοφώντος

O πρόεδρος της ΝΔ, επιστρέφοντας την Παρασκευή στην Αθήνα, είναι πιθανό να ανακοινώσει τις από καιρό θρυλούμενες αλλαγές στο κομματικό οργανόγραμμα που σχετίζονται με την εντονότερη εκλογική εγρήγορση


Μητσοτάκης: Προσκύνημα στο Άγιον Όρος και διανυκτέρευση στη Μονή Ξενοφώντος
Το προσκύνημα το οποίο από καιρό σχεδίαζε να κάνει στο Άγιον Όρος, πραγματοποιεί σήμερα, Πέμπτη, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης
.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα ταξιδέψει στο Περιβόλι της Παναγιάς και, σύμφωνα με το τυπικό, θα τύχει επίσημης υποδοχής στο Πρωτάτο από την Ιερά Κοινότητα και αφού προσκυνήσει την εικόνα «Άξιον Εστί» της Παναγίας θα ακολουθήσει δεξίωση και γεύμα.
Στη συνέχεια θα επισκεφθεί τις μονές Ιβήρων και Σταυρονικήτα και θα κλείσει τη μέρα του στη Μονή Ξενοφώντος, όπου θα διανυκτερεύσει μαζί με τους συνεργάτες του, τον γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Κώστα Τσιάρα και τον διευθυντή του γραφείου Τύπου του κόμματος Μακάριο Λαζαρίδη.
Κλείσιμο
Η επίσκεψη στη Μονή  Ξενοφώντος συμπίπτει με την τεσσαρακοστή επέτειο της ηγουμενίας του Ηγουμένου Γέροντος Αλεξίου Ξενοφωντινού.

Ο κ. Μητσοτάκης είχε από καιρό στο πρόγραμμα του την επίσκεψη στον Άθω και την επαφή του με τους Αγιορείτες, αλλά για διαφόρους λόγους το ταξίδι αναβαλλόταν. Η τελευταία αναβολή ήταν κατά την παραμονή της επετείου της 28ης Οκτωβρίου και οφειλόταν στην  έκδοση της απόφαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες.

Δεν είναι χωρίς σημασία, λένε  οι γνωρίζοντες τα παρασκήνια των επαφών που προηγήθηκαν, ότι ο εκ νέου προγραμματισμός της επίσκεψης  ανακοινώθηκε ότι θα γίνει ταυτόχρονα με την τοποθέτηση του κ. Μητσοτάκη κατά του διαχωρισμού Κράτους – Εκκλησίας.  

Ο πρόεδρος της ΝΔ θα επιστρέψει στην Αθήνα την Παρασκευή. Και, σύμφωνα με όσα συζητούνται στους διαδρόμους των κεντρικών γραφείων του κόμματος στο Μοσχάτο, είναι πολύ πιθανό η επιστροφή του να συνοδευτεί με τις από καιρό θρυλούμενες αλλαγές στο «γαλάζιο» οργανόγραμμα. Αλλαγές οι οποίες λέγεται ότι σχετίζονται με την αναδιάταξη που στόχο έχει την εντονότερη εκλογική εγρήγορση του στελεχιακού δυναμικού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης