Κακλαμάνης: Ο Τσίπρας θα «κουνήσει μαντήλι» στον Φίλη

Κακλαμάνης: Ο Τσίπρας θα «κουνήσει μαντήλι» στον Φίλη

Αναδρομή στην πρόσφατη πολιτική ιστορία έκανε ο Νικήτας Κακλαμάνης για να προβλέψει την τύχη του υπουργού Παιδείας

Κακλαμάνης: Ο Τσίπρας θα «κουνήσει μαντήλι» στον Φίλη
Την πρόβλεψη ότι θα έχει την τύχη του αείμνηστου Αντώνη Τσίτση και «θα κουνήσει μαντήλι» σε επικείμενο ανασχηματισμό έκανε ο Νικήτας Κακλαμάνης
.

Ανατρέχοντας στην πρόσφατη πολιτική ιστορία και τη σύγκρουση του Αντώνη Τρίτση με τον αρχιεπίσκοπο Σεραφείμ επί Ανδρέα Παπανδρέου, ο κ.Κακλαμάνης είπε: «Θυμάμαι και το λέω αυτό και κρατήστε το, υπήρξε μία επίσης πολύ μεγάλη σύγκρουση μεταξύ του αειμνήστου Αντώνη Τρίτση, όταν ήταν υπουργός Παιδείας, και του μακαριστού Σεραφείμ. Και ξαφνικά εκεί που όλοι διαβάζαμε ότι ο Αντρέας στηρίζει τον Αντώνη Τρίτση κ.λπ., ήταν η περιβόητη επιστολή “Αγαπητέ Αντώνη έγραψες ιστορία, αλλά για το καλό του τόπου και της κυβέρνησης σε απαλλάσσω των καθηκόντων σου”».

Κλείσιμο

Όλα αυτά με αφορμή τη
στιχομυθία του αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, πριν από τον αγιασμό της Βουλής,
σήμερα. Μάλιστα, ο κ.Κακλαμάνης έγινε πιο συγκεκριμένος λέγοντας: «Τι υπαινίσσομαι; Υπαινίσσομαι ότι κατά πάσα πιθανότητα, κρατήστε το, στον ανασχηματισμό που θα γίνει, αν δεν γίνει τον Νοέμβριο θα γίνει λίγο πιο πίσω, μάλλον ο κ. Τσίπρας θα κουνήσει μαντίλι στον κ. Φίλη, γιατί δεν τον είδα διατεθειμένο να προχωρήσει σε μία ακόμα ρήξη με ένα θεσμικό όργανο, όπως είναι η εκκλησία».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης