Ένωση Κεντρώων: Η παρουσία Λεβέντη στην ομιλία Τσίπρα είναι δείγμα νέου ήθους

Ένωση Κεντρώων: Η παρουσία Λεβέντη στην ομιλία Τσίπρα είναι δείγμα νέου ήθους

«Απλά πρεσβεύουμε συναινέσεις και πολυκομματικές κυβερνήσεις και στα πλαίσια αυτά αναπτύσουμε σχέσεις με όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου» υποστηρίζει η Ένωση Κεντρώων

Ένωση Κεντρώων: Η παρουσία Λεβέντη στην ομιλία Τσίπρα είναι δείγμα νέου ήθους
Η παρουσία του Βασίλη Λεβέντη
στην
ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στα εγκαίνια της ΔΕΘ προκάλεσε πολλά σχόλια καθώς για πρώτη φορά αρχηγός κόμματος που βρίσκεται στην αντιπολίτευση παραβρέθηκε σε ομιλία πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Κλείσιμο
Για το λόγο αυτό η Ένωση Κεντρώων
προχώρησε στην έκδοση ανακοίνωσης επιχειρώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν υποστηρίζοντας ότι η παρουσία Λεβέντη εντάσσεται μόνο «στα πλαίσια του νέου ήθους που κομίζει στην πολιτική η ΕΚ».

«Απλά πρεσβεύουμε συναινέσεις και πολυκομματικές κυβερνήσεις και στα πλαίσια αυτά αναπτύσουμε σχέσεις με όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου» καταλήγει στην ανακοίνωσή του το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη.

:Η ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων έχει ως εξής:
 
Σχετικά με την παρουσία του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, στην ομιλία του πρωθυπουργού στα εγκαίνια της 81ης ΔΕΘ, διεκρινίζουμε ότι η παρουσία του κ. Β. Λεβέντη, έγινε στα πλαίσια του νέου ήθους που κομίζει στη πολιτική ζωή, η Ένωση Κεντρώων. Όσοι σπεύσουν να δώσουν άλλες ερμηνείες στην παρουσία αυτή θα απογοητευτούν άλλη μια φορά. Εμείς είμαστε Κεντρώοι και Κεντρώοι θα μείνουμε μέχρι τέλους. Απλά πρεσβεύουμε συναινέσεις και πολυκομματικές κυβερνήσεις και στα πλαίσια αυτά αναπτύσουμε σχέσεις με όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης