Παραλήρημα Κασιδιάρη στη Βουλή - Ενταση με Ξυδάκη

Παραλήρημα Κασιδιάρη στη Βουλή - Ενταση με Ξυδάκη

«Ντροπή σου. Αυτά τα κάνεις για το youtube» του είπε από την πλευρά των υπουργικών εδράνων ο κ. Νίκος Ξυδάκης

Παραλήρημα Κασιδιάρη στη Βουλή - Ενταση με Ξυδάκη
Σε ακροδεξιό σόου επιχείρησε να μετατρέψει ο Ηλίας Κασιδιάρης
την συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής
Κλείσιμο
για το προσφυγικό
, βαλλόντας με  χυδαίες εκφράσεις κατά πάντων.

Ακολουθώντας την τακτική του «αυτοντοπαρίσματος», έφτασε στα όρια του μισαλλόδοξου ντελίριου, ενώ για να δείξει τις άγριες διαθέσεις του τσαλάκωσε το χαρτί της ομιλίας του και το εκσφενδόνισε προς το μέρος του παριστάμενου υπουργού
Γιάννη Μουζάλα.

«Ντροπή σου. Δεν σέβεσαι την ψήφο που πήρες. Αυτά τα κάνεις για το youtube» του είπε από την πλευρά των υπουργικών εδράνων ο κ. Νίκος Ξυδάκης την ώρα που αποχωρούσε ο κ. Μουζάλας.

Ο βουλευτής του φιλοναζιστικού μορφώματος απάντησε: «Να ντρέπεσαι εσύ γελοίε που ξεφτιλίσατε την Ελλάδα».

Στη συνέχεια ασχολήθηκε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα: «Εμφανίζεται ο άνθρωπος που κάνει τον πρωθυπουργό και λέει ότι είναι παράνομες οι επαναπροωθήσεις στην θάλασσα. Να παει ο πρωθυπουργός στο Ταε Κβο Ντό να κάνει παρέα με τους Πακιστανούς. Είναι ηλίθιος αυτός ο άνθρωπος».

«Προδίδεται η χώρα ξεπουλιέται και εμείς θα λέμε την αλήθεια» φώναζε όταν ο προεδρεύων Γιώργος Λαμπρούλης επιχειρούσε να τον επαναφέρει στην τάξη. «Η Κυβέρνηση επιθυμεί να κάνει την Ελλάδα γκέτο και μειοψηφία τους Ελληνες αλλά η μόνη δύναμη που θα το εμποδίσει είναι η ΧΑ» συνέχισε ο Ηλίας Κασιδιάρης για να προσθέσει: «Είπε κάτι για την Κω ο κ. Τσίπρας, ότι δεν αντιδρά ο κόσμος. Ας ρωτήσει τον Καμμένο που τον έκαναν ομελέτα. Ενας άλλος Συριζαίος είπε για ψητούς Μαροκινούς αν το έλεγε βουλευτής της ΧΑ φανταστείτε τι θα γινόταν. Είστε ψευτοανθωπιστές. Με δική σας ευθύνη πνίγονται τα παιδάκια στο Αιγαίο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης