Λεβέντης: Ο Τσίπρας κάνει ότι διαπραγματεύεται και στο τέλος αμαχητί παραδίδεται

Λεβέντης: Ο Τσίπρας κάνει ότι διαπραγματεύεται και στο τέλος αμαχητί παραδίδεται

Δήλωσε ότι η υπογραφή Τσίπρα στο μνημόνιο μας οδηγεί στην κόλαση, ενώ επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να γίνει η «τσόντα» του ΣΥΡΙΖΑ - Αποκάλυψε μυστική συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά

Λεβέντης: Ο Τσίπρας κάνει ότι διαπραγματεύεται και στο τέλος αμαχητί παραδίδεται
Την άποψη του για την αναγκαιότητα οικουμενικής κυβέρνησης  με τεχνοκράτες επανέλαβε o πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

«Οι δανειστές θέλουν οικουμενική όχι για να μας υποτάξουν αλλά για να αλλάξει η εικόνα της χώρας και να γίνουν οι μεταρρυθμίσεις», υποστήριξε.

Κλείσιμο
Ο κ. Λεβέντης χαρακτήρισε κυβέρνηση αγγαρείας την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ καθώς οι υπουργοί δηλώνουν συνέχεια εκβιαζόμενοι για να μην προχωρούν το κυβερνητικό έργο.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ με θέλει ως τσόντα τύπου Καμμένου ενώ εγώ θέλω ο Τσίπρας να παραδώσει την εξουσία και να γίνει οικουμενική με συμμετοχή και της ΝΔ», υποστήριξε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ο κ Λεβέντης δήλωσε ότι η υπογραφή Τσίπρα στο μνημόνιο μας οδηγεί στην «κόλαση» και ότι ο πρωθυπουργός παρουσιάζεται να διαπραγματεύεται ενώ παραδίδεται αμαχητί. Πρότεινε μάλιστα μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα να επισκεφτούν την Άνγκελα Μέρκελ.

Για το πόσο ισχυρή είναι η κοινοβουλευτική πλειοψηφία υποστήριξε ότι «οι βουλευτές του Τσίπρα έχουν γαλουχηθεί με κρατισμό και  όταν έρθει η ώρα για ιδιωτικοποιήσεις  και κόψιμο συντάξεων θα υπάρξει πρόβλημα» και αυτός είναι ο εφιάλτης που ζει ο Αλέξης Τσίπρας.

Πρότεινε να κοπούν οι συντάξεις των συνταξιούχων με εισόδημα άνω των 3000 ευρώ ενώ σχετικά με το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες πρότεινε να συμμετέχουν στα μετοχικά κεφάλαια των τηλεοπτικών σταθμών κοινωνικοί φορείς.

Τέλος αποκάλυψε ότι σε συνάντηση που είχε με τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά ο τελευταίος του πρότεινε να συζητήσουν τις προτάσεις της Ένωσης Κεντρώων σε διήμερο στην Πύλο.

Ο Βασίλης Λεβέντης παραχώρησε συνέντευξη στα Παραπολιτικά Fm.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης