Η Τζάκρη ήθελε να κάνει 10ήμερο ταξίδι στην Αμερική, αλλά...

Η Τζάκρη ήθελε να κάνει 10ήμερο ταξίδι στην Αμερική, αλλά...

Τα ραντεβού δεν... επαρκούσαν προκειμένου να δικαιολογήσουν την πολυήμερη παρουσία της στη Νέα Υόρκη

Η Τζάκρη ήθελε να κάνει 10ήμερο ταξίδι στην Αμερική, αλλά...
Δεκαήμερο ταξίδι στην Αμερική προγραμμάτιζε να πραγματοποιήσει η υφυπουργός Βιομηχανίας, Θεοδώρα Τζάκρη, αλλά τελικά το πρόγραμμα δεν... βγήκε, με αποτέλεσμα να ακυρωθούν τα σχέδιά της. Πιο συγκεκριμένα, η κ. Τζάκρη είχε κλείσει την... ατζέντα της για το διάστημα από 5 Δεκεμβρίου έως και 15 του ίδιου μήνα.

Όταν ενημερώθηκαν οι Έλληνες διπλωμάτες στις ΗΠΑ για τα σχέδια της υφυπουργού, αναλώθηκαν σε έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να συμπληρώσουν το πρόγραμμα των δέκα ημερών. Ωστόσο, η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα κατάφερε να της κλείσει μόλις ένα ραντεβού, ενώ η ίδια αξίωνε να δοθούν περισσότερα, ώστε να δικαιολογήσει το δεκαήμερο... τουρνέ στη Νέα Υόρκη. Η μοναδική ανταπόκριση που έτυχε, ήταν από ομογενειακές οργανώσεις, οι οποίες ενεργοποιούνται ούτως ή άλλως κάθε φορά που ένας Έλληνας πολιτικός, ή γνωστός ταξιδεύει στις ΗΠΑ.

Μετά λοιπόν, το... κενό πρόγραμμα που προέκυψε για το διάστημα που είχε σκεφτεί να ταξιδέψει στην αμερικανική μεγαλούπολη, η υφυπουργός Βιομηχανίας ανέλαβε τα σχέδιά της για το... 2016, σε άγνωστη ημερομηνία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης