Κυριάκος Μητσοτάκης: Πιο αναγκαία από ποτέ μια ισχυρή κεντροδεξιά

Κυριάκος Μητσοτάκης: Πιο αναγκαία από ποτέ μια ισχυρή κεντροδεξιά

«Μόνο η μαζική συμμετοχή θα μπορεί να επουλώσει το μεγάλο τραύμα που άνοιξε στη Νέα Δημοκρατία το φιάσκο της περασμένης Κυριακής»

Κυριάκος Μητσοτάκης: Πιο αναγκαία από ποτέ μια ισχυρή κεντροδεξιά
Να στηρίξουν τις εκλογές της ΝΔ, παρά το φιάσκο της περασμένης Κυριακής, ζήτησε από τους Νεοδημοκράτες, ο Κυριακός Μητσοτάκης το πρωί της Τετάρτης προσερχόμενος στη Βουλή τονίζοντας πως η χωρά χρειάζεται αυτή την περίοδο μια ισχυρή και ενωμένη κεντροδεξιά. 

«Ζούμε σε μια πολύ τεταμένη εποχή και σε μια τεταμένη περιοχή. Η έκρηξη μιας βόμβας, χθες, λίγα μέτρα έξω από τη Βουλή μας επιβεβαιώνει ότι η μάχη κατά της τρομοκρατίας, εγχώριας και διεθνούς, είναι συνεχής.  

Η κατάρριψη ενός μαχητικού αεροσκάφους από την Τουρκία μας υπενθυμίζει ότι ζούμε σε μια περιοχή με πολύ έντονες γεωπολιτικές αναταράξεις.

Η σημερινή συζήτηση του προϋπολογισμού μας υπενθυμίζει ότι έχουμε μια Κυβέρνηση που οδηγεί την οικονομία στη λάθος κατεύθυνση, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στον αφανισμό και τη χώρα στα βράχια. 

Γι' αυτό σήμερα περισσότερο παρά ποτέ η χώρα χρειάζεται μια ισχυρή και ενωμένη κεντροδεξιά. Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας θα προχωρήσουν το συντομότερο δυνατόν.
Κλείσιμο

Καλώ και πάλι όλες και όλους τους φίλους να συμμετέχουν μαζικά σε αυτήν την εκλογή διότι μόνο η μαζική συμμετοχή θα μπορεί να επουλώσει το μεγάλο τραύμα που άνοιξε στη Νέα Δημοκρατία το φιάσκο της περασμένης Κυριακής», είπε ο βουλευτής της ΝΔ.
 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης