Τασούλας: Ο μόνος που θίγεται απ' το σημερινό φιάσκο είναι ο Μεϊμαράκης που σάρωνε στις προτιμήσεις των νεοδημοκρατών

Τασούλας: Ο μόνος που θίγεται απ' το σημερινό φιάσκο είναι ο Μεϊμαράκης που σάρωνε στις προτιμήσεις των νεοδημοκρατών

«Ο Παπαμιμίκος αν είχε ίχνος τσίπας όφειλε να είχε ήδη παραιτηθεί» είπε ο κ. Τασούλας και απέδωσε το σημερινό φιάσκο «σε δόλο, σε βλακεία ή σε ανεπάρκεια» - Ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ΝΔ - Πώς σχολίασε τις δηλώσεις Τζιτζικώστα, Μητσοτάκη και Άδωνι

Τασούλας: Ο μόνος που θίγεται απ' το σημερινό φιάσκο είναι ο Μεϊμαράκης που σάρωνε στις προτιμήσεις των νεοδημοκρατών
«Αυτή τη στιγμή προέχει η διόρθωση της τεχνικής ατέλειας της διαδικασίας και η διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου» δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τασούλας.

Ο κ. Τασούλας υποστήριξε ότι ο μόνος που θίγεται από το σημερινό φιάσκο είναι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης που σάρωνε στις προτιμήσεις των νεοδημοκρατών. «Αυτό ωστόσο είναι δευτερεύον» συνέχισε ο βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ και συμπλήρωσε: «Σημασία έχει να γίνει το ταχύτερο δυνατόν η αποκατάσταση του τεχνικού προβλήματος και να ολοκληρωθεί η διαδικασία».

Σκληρή ήταν η δήλωση του Κώστα Τασούλα για τον γραμματέα της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο. «Ο Παπαμιμίκος αν είχε ίχνος τσίπας όφειλε να είχε ήδη παραιτηθεί» είπε ο κ. Τασούλας και εκτίμησε ότι αυτό που έγινε οφείλεται σε δόλο, σε βλακεία ή σε ανεπάρκεια. Ασχέτως τι φταίει και θα πρέπει να το δούμε, είπε ο κ. Τασούλας, ο μόνος που θίγεται είναι ο κ. Μεϊμαράκης.
Κλείσιμο

Θέλοντας να αναδείξει τις ευθύνες του κ. Παπαμιμίκου και των άλλων μελών της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ), ο βουλευτής της ΝΔ σημείωσε με διάθεση χιούμορ πως ακόμη κι ο... Πάπας να αναλάμβανε πρόεδρος της ΝΔ τις εκλογές θα τις έκανε η ΚΕΦΕ.

Κληθείς να σχολιάσεις τις δηλώσεις του Απόστολου Τζιτζικώστα, του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Άδωνι Γεωργιάδη, ο κ. Τασούλας τόνισε ότι οι δηλώσεις των υποψηφίων δυστυχώς επηρεάζονται από το γεγονός ότι είναι υποψήφιοι και δεν είναι αντικειμενικές.

«Πρέπει να ζητήσουμε μια μεγάλη και ειλικρινή συγγνώμη στον κόσμο της ΝΔ που από τις 7 το πρωί είχε έρθει να ψηφίσει και εμείς αποδειχθήκαμε ανίκανοι να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία» κατέληξε στις δηλώσεις του ο Κώστας Τασούλας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης