Κυριάκος Μητσοτάκης: «Τέλος» με τα κομματικά στελέχη που δεν έχουν κολλήσει ένσημα

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Τέλος» με τα κομματικά στελέχη που δεν έχουν κολλήσει ένσημα

Η Νέα Δημοκρατία σήμερα είναι ένα κόμμα μηχανισμών και όλοι προσδιορίζονται ανάλογα με τον ποιον ξέρουν, κατήγγειλε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ και ξεκαθάρισε ότι «με μένα αυτά θα τελειώσουν»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Τέλος» με τα κομματικά στελέχη που δεν έχουν κολλήσει ένσημα
«Όταν ο κ. Τσίπρας ζητάει τώρα προτάσεις να του θυμίσω ότι προεκλογικά είχα καταθέσει κοστολογημένες προτάσεις ισοδύναμων μέτρων που αφορούσαν στην περικοπή των δαπανών» σημείωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, χαρακτηρίζοντας τον πρωθυπουργό «ηθικά έκπτωτο».

Ο ίδιος, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Σκάι, υποστήριξε πως ο πρωθυπουργός κορόιδεψε τον ελληνικό λαό, καθώς αφού του υποσχέθηκε τη 13η σύνταξη, τώρα έρχεται και του κόβει τη 12η. «Θα καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ και τώρα όχι απλά δεν καταργείται, αλλά ενισχύεται η φοροκαταιγίδα σε όλη την ακίνητη περιουσία».

Όσον αφορά στην εσωκομματική διαδικασία, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε ότι η παράταξη χρειάζεται τους απλούς ανθρώπους, ώστε να γυρίσει σελίδα. «Δεν μπορώ να φανταστώ ότι τα ψηφοδέλτια θα στελεχώνονται μόνο με κομματικά στελέχη που δεν έχουν κολλήσει ένσημα», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο
Η Νέα Δημοκρατία σήμερα είναι ένα κόμμα μηχανισμών και όλοι προσδιορίζονται ανάλογα με τον ποιον ξέρουν, κατήγγειλε και ξεκαθάρισε ότι «με μένα αυτά θα τελειώσουν». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης