Νεφελούδης: Κανένας συσχετισμός συντάξεων με την περιουσιακή κατάσταση

Νεφελούδης: Κανένας συσχετισμός συντάξεων με την περιουσιακή κατάσταση

Ακόμη τόνισε ότι γίνεται προσπάθεια να διατηρηθούν οι συντάξεις κάτω των 1000 ευρώ – Για τις υπόλοιπες εξήγησε πως ενδεχομένως να υπάρξει  μοντέλο κλιμακωτών μειώσεων 

Νεφελούδης: Κανένας συσχετισμός συντάξεων με την περιουσιακή κατάσταση
Ότι δεν θα συσχετιστούν οι συντάξεις με την περιουσιακή κατάσταση των συνταξιούχων υποστήριξε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας στον ΣΚΑΙ τονίζοντας παράλληλα ότι δεν θα ενισχυθούν τα ιδιωτικά ταμεία.

Ο Ανδρέας Νεφελούδης επανέλαβε σχετικά με τις περικοπές των συντάξεων τη δέσμευση του υπουργείου ότι γίνεται προσπάθεια να διατηρηθούν οι συντάξεις κάτω των 1000 ευρώ χωρίς καμία μεταβολή, ενώ για τις συντάξεις άνω των 1000 ευρώ δήλωσε ότι πιθανόν να ακολουθηθεί ένα μοντέλο κλιμακωτών μειώσεων.

Αναφερόμενος στις χαμηλές συντάξεις, είπε ότι θα υπάρξει μία τροποποίηση στον υπολογισμό των κρατήσεων που θα οδηγήσει σε ελάφρυνση της επιβάρυνσης.

Κλείσιμο
Τέλος ερωτηθείς για το ενδεχόμενο επιβολής ενός νέου φόρου στις συντάξεις δήλωσε ότι «δεν υπάρχει καν στο μυαλό μας» και σημείωσε ότι για κάθε νέα ανάγκη που προκύπτει, θα αναζητούνται ισοδύναμα που θα καλύπτουν τα κενά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης