Βαγγέλης Μεϊμαράκης: Να μην δεχθούμε κοινή φύλαξη συνόρων με τους Τούρκους

Βαγγέλης Μεϊμαράκης: Να μην δεχθούμε κοινή φύλαξη συνόρων με τους Τούρκους

Να καταργηθεί το ΦΠΑ 23% στην παιδεία ζήτησε ακόμα από τη Βέροια όπου βρέθηκε για την επέτειο απελευθέρωσης της πόλης, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

Βαγγέλης Μεϊμαράκης: Να μην δεχθούμε κοινή φύλαξη συνόρων με τους Τούρκους
Να μην δεχθεί κοινή φύλαξη των συνόρων μας με την Τουρκία, προειδοποίησε την κυβένρηση ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Ο κύριος Μεϊμαράκης, από τη Βέροια όπου βρέθηκε με αφορμή την επέτειο απελευθέρωσης της πόλης, επισήμανε πως πρέπει «να είναι πάρα πολύ προσεκτική και επιφυλακτική» με τα ζητήματα αυτά.

Ο κύριος Μεϊμαράκης ζήτησε ακόμα την κατάργηση του ΦΠΑ 23% στην εκπαίδευση, ενώ πρόσθεσε πως ο πρωθυπουργός «πρέπει να δώσει τα χρήματα τα οποία υπεσχέθη στους ένστολους». 

Ολόκληρη η δήλωση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη:
«Με μεγάλο σεβασμό, με περίσκεψη, προσέρχομαι σήμερα να τιμήσουμε όλους εκείνους οι οποίοι θυσιάστηκαν για να είναι η Ελλάδα ελεύθερη.
Κλείσιμο
Είναι μια μέρα που μπορούμε να στείλουμε μηνύματα από τη Βέροια. 
Μηνύματα ενότητας και αποφασιστικότητας. 
Βλέποντας τους μαθητές και τις μαθήτριες, καταρχήν σκέφτηκα, ότι μια τέτοια μέρα θα πρέπει ο κ. Πρωθυπουργός να αφαιρέσει το 23% από την Παιδεία. 
Βλέποντας μια τέτοια μέρα τους στρατιώτες μας, πιστεύω ότι ο κ. Πρωθυπουργός και η κυβέρνηση πρέπει να δώσουν τα χρήματα τα οποία υπεσχέθη στους ένστολους. 
Και βλέποντας μια μέρα από τη Βέροια όλο αυτόν τον ελληνικό λαό να γιορτάζει την απελευθέρωσή του από τους Τούρκους, θέλω να στείλω ένα μήνυμα στην κυβέρνηση: Να είναι πάρα πολύ προσεκτική και επιφυλακτική και να μη δεχτεί την κοινή στήριξη των συνόρων μας με τους Τούρκους. 
Είναι ώρα να καταλάβουμε ότι τα σύνορά μας είναι ευρωπαϊκά και θα πρέπει να φυλαχθούν από ευρωπαϊκές δυνάμεις και όχι από την Τουρκία».  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης