Μήνυμα Ακιντζί για λύση του Κυπριακού με αφορμή το Μπαϊράμι

Μήνυμα Ακιντζί για λύση του Κυπριακού με αφορμή το Μπαϊράμι

Βασικός στόχος είναι και οι δύο κοινότητες με ασφάλεια, ελευθερία και ισότητα να ζήσουν μαζί σε ένα νέο μέλλον σε μια ομοσπονδιακή, διζωνική, δικοινοτική δομή, υποστηρίζει ο Τουρκοκύπριος ηγέτης

Μήνυμα Ακιντζί για λύση του Κυπριακού με αφορμή το Μπαϊράμι
Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί σε μήνυμα του για τη γιορτή του Μπαϊραμιού που αρχίζει αύριο αναφέρει πως με τον Πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη συνεχίζουν τις προσπάθειες για μια δίκαιη και μόνιμη λύση στο Κυπριακό και με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα θέλουν πλέον να φτάσουν σε ένα αποτέλεσμα.

Ο κ. Ακιντζί αναφέρει ότι βασικός τους στόχος είναι και οι δύο κοινότητες με ασφάλεια, ελευθερία και ισότητα να ζήσουν μαζί σε ένα νέο μέλλον σε μια ομοσπονδιακή, διζωνική, δικοινοτική δομή.

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης εύχεται στους Τουρκοκύπριους υγεία, ευημερία, ευτυχία και να περάσουν τις γιορτές με αγάπη και ενότητα, σημειώνοντας ότι η περιοχή της Μέσης Ανατολής, όπου κυριαρχεί η μουσουλμανική κουλτούρα, διέρχεται δύσκολων καιρών καθώς ο πόλεμος, τα τρομοκρατικά χτυπήματα, η προσφυγική κρίση και οι αθώες ψυχές που χάνονται έχουν χαράξει βαθιές πληγές στις καρδιές όλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης