Δυσαρέσκεια Πιτέλα για την συμμετοχή των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση Τσίπρα

Δυσαρέσκεια Πιτέλα για την συμμετοχή των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση Τσίπρα

Ο πρόεδρος των Σοσιαλδημοκρατών Πιτέλα εξέφρασε στον Τσίπρα τη δυσαρέσκειά του για η συμμετοχή των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην κυβέρνηση - Συζήτησαν και τη ρύθμιση του ελληνικού χρέους

Δυσαρέσκεια Πιτέλα για την συμμετοχή των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση Τσίπρα
Στις Βρυξέλλες βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ο οποίος λίγο μετά την άφιξή του συναντήθηκε με τον πρόεδρο της πολιτικής ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Τζιάνι Πιτέλα. Κύκλοι της σοσιαλιστικής ομάδας ανάφεραν ότι στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκαν τα θέματα της οικονομικής πολιτικής, της ρύθμισης του ελληνικού χρέους καθώς και του τρόπου εμπλοκής τους Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Στις 18.00 ώρα Ελλάδας ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Η δημοσιογράφος του δικτύου Politico, Τάρα Παλμέρι, ανήρτησε φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter που απεικονίζει τον Αλέξη Τσίπρα και τον επικεφαλής των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών στην Ευρωβουλή, Τζάνι Πιτέλα, να συνομιλούν λίγη ώρα πριν την έναρξη της Έκτακτης Συνόδου Κορυφής για το Μεταναστευτικό.

Όπως αναφέρει η δημοσιογράφος στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Πριν τη Σύνοδο, ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τον Τζάνι Πιτέλα που λέει ότι είναι απογοητευμένος από την κυβέρνηση συνεργασίας με τους ΑΝΕΛ».

Κλείσιμο

Η φωτογραφία της Τάρα Παλμέρι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης