Ποιες είναι οι νέες βουλευτίνες

Ποιες είναι οι νέες βουλευτίνες

Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται πρώτη φορά η Γεωργία Γεννιά, η Ζωή Λιβανίου, η Παναγιώτα Βραντζά και η Ολυμπία Τελιγορίδου - Επιστρέφει η Κατερίνα Παπακώστα (ΝΔ)

Ποιες είναι οι νέες βουλευτίνες
Μόλις έξι είναι οι γυναίκες στα αρκετά «πρωτάκια» της Βουλής ενώ ακόμα δύο επιστρέφουν στο κοινοβούλιο την ώρα που πολλές περισσότερες αποχώρησαν.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται για πρώτη φορά η κυρία Γεωργία Γεννιά (Α’ Πειραιά), η κυρία Ζωή Λιβανίου (Εύβοια), η κυρία Παναγιώτα Βραντζά (Καρδίτσα) και η κυρία Ολυμπία Τελιγορίδου (Καστοριά).

Σε σχέση με τον Ιανουάριο από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ θα λείπουν οι: Ζωή Κωνσταντοπουλου, Νάντια Βαλαβάνη, Δέσποινα Χαραλαμπίδου, Ιωάννα Γαϊτάνη, Λίτσα Αμμανατίδου – Πασχαλίδου, Ευγενία Ουζουνίδου, Ραχήλ Μακρή, Ελένη Σωτηρίου, Ηρώ Διώτη, Δανάη Τζίκα – Κωστοπούλου, Ελένη Ψαρρέα, Μαρία Κανελλοπούλου.

Κλείσιμο
Επίσης, στα «πρωτάκια» είναι η κυρία Σωτηρία Βλάχου της Χρυσής Αυγής (Χαλκιδική) και η κυρία Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου της Ενωσης Κεντρώων (Β’ Πειραιά).

Η ΝΔ αυξάνει την γυναικεία παρουσία στην ΚΟ με την επιστροφή της κυρίας Κατερίνας Παπακώστα (Β’ Αθήνας) όπως και το ΠΑΣΟΚ όπου επιστρέφει η κυρία Χαρά Κεφαλίδου. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης