Ο Γκλέτσος, ο Παπανδρέου, ο Καρατζαφέρης και το Twitter

Ο Γκλέτσος, ο Παπανδρέου, ο Καρατζαφέρης και το Twitter

Για ακόμη μία φορά τα πληκτρολόγια πήραν… φωτιά με τα καυστικά σχόλια να διαδέχονται το ένα το άλλο

Ο Γκλέτσος, ο Παπανδρέου, ο Καρατζαφέρης και το Twitter
Μέσα σε μερικά 24ωρα τρία κόμματα ανακοίνωσαν πως δεν θα κατέβουν στις επερχόμενες εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου. Την αρχή έκανε η «Τελεία» με τον Απόστολο Γκλέτσο να δηλώνει πως δεν θα κατέβει στις εκλογές γιατί δεν είναι καθόλου σίγουρος ότι θα πάει καλύτερα από τις προηγούμενες κάλπες. Υπενθυμίζεται ότι στις εκλογές του Ιανουαρίου η «Τελεία» έλαβε 1,77% μην καταφέρνοντας να μπει στη Βουλή των Ελλήνων.

Λίγο αργότερα, κι ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε την απόφασή του να μην κατέβει στις εκλογές το ΚΙΔΗΣΟ, που τον Ιανουάριο έλαβε 2,46%. Σε ανακοίνωσή του, που ήρθε έπειτα από την αποτυχημένη προσπάθεια «επανένωσης» του κινήματος που ίδρυσε με το ΠΑΣΟΚ, ο πρώην πρωθυπουργός τόνιζε πως τα οικονομικά μέσα που διαθέτει το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών δεν του επιτρέπουν να συμμετέχει με αξιοπιστία σε μια τρίτη εκλογική μάχη άμεσα. Σύμφωνα, όμως, με τον κ. Παπανδρέου, το ΚΙΔΗΣΟ αγωνίστηκε ήδη σε δύο εκλογικές μάχες μέσα σε λίγους μήνες με πενιχρά μέσα, «απέναντι στις επιλογές και την απροκάλυπτα αρνητική στάση των κατεστημένων δυνάμεων της χώρας».

Μετά την «Τελεία» και το ΚΙΔΗΣΟ την απόφασή του να μην κατέβει στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου έκανε γνωστή με ανακοίνωσή του κι ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, που τον Ιανουάριο έλαβε μόλις 1,03%. «Στις επικείμενες "προκατασκευασμένες" εκλογές οι συνθήκες είναι απαγορευτικές για τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό», σημείωνε το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη στην σχετική ανακοίνωσή του. «Οι σχεδιασμοί των υπερκείμενων των κομμάτων δυνάμεων, εξυπηρετούνται από "εύκαμπτους" και "Γουλιμήδες"», τόνιζε, ακόμη, προσθέτοντας πως «η άρνηση προσαρμογής σε ρόλους που απαιτούν ισοδυναμεί με casus belli. Πώς και πότε θα αναμετρηθούμε μαζί τους, θα το επιλέξει ο λαός και εμείς. Ο καιρός -και η χώρα- έχουν γυρίσματα».

Κλείσιμο
Όπως είναι φυσικό οι εξελίξεις αυτές δε θα μπορούσαν να μείνουν ασχολίαστες από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι, για ακόμη μία φορά τα πληκτρολόγια πήραν… φωτιά με τα καυστικά σχόλια να διαδέχονται το ένα το άλλο, ενώ πρωταγωνιστής των social media στέφθηκε και πάλι το Twitter. 

Δείτε μερικά από τα καλύτερα tweets:










































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης