ΠΑΣΟΚ για αυτοδυναμία: Ο κ. Παππάς και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν να ονειρεύονται

ΠΑΣΟΚ για αυτοδυναμία: Ο κ. Παππάς και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν να ονειρεύονται

Ο πανικός από την καθημερινή κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ τους εξωθεί σε αλλοπρόσαλλες θέσεις και δηλώσεις, αναφέρουν από τη Χαριλάου Τρικούπη

ΠΑΣΟΚ για αυτοδυναμία: Ο κ. Παππάς και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν να ονειρεύονται
Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Νίκο Παππά εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ για τα περί αυτοδυναμίας, κάνοντας λόγο για όνειρα. "Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν συναίσθηση των κινδύνων που διατρέχει η χώρα, αυτή την κρίσιμη περίοδο. Δεν έχουν, όπως και δεν είχαν οκτώ μήνες τώρα, επίγνωση του κόστους για την ακυβερνησία που προκάλεσαν", αναφέρουν από τη Χαριλάου Τρικούπη.

Ο Γραμματέας του τομέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, δήλωσε σήμερα ότι ο κ. Παππάς όπως και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν να ονειρεύονται αυτοδυναμίες και να προβάλλουν στον Ελληνικό λαό εκβιαστικά διλλήματα. “Οι δηλώσεις περί του ενδεχόμενου επαναληπτικών εκλογών, αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αυτοδυναμία, δείχνουν την ανευθυνότητα και τον τυχοδιωκτισμό που χαρακτηρίζει αυτό το κόμμα”, συμπλήρωσε και υπογραμμίζει ότι “τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν συναίσθηση των κινδύνων που διατρέχει η χώρα, αυτή την κρίσιμη περίοδο. Δεν έχουν, όπως και δεν είχαν οκτώ μήνες τώρα, επίγνωση του κόστους για την ακυβερνησία που προκάλεσαν. Στη στρατηγική τους παραμένει το παιχνίδι με την καταστροφή προκειμένου να διασώσουν το κόμμα τους”.

“Ο πανικός από την καθημερινή κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ τους εξωθεί σε αλλοπρόσαλλες θέσεις και δηλώσεις. Τους ενημερώνουμε ότι σε αυτές τις εκλογές, κανείς δεν θα έχει αυτοδυναμία, γι’ αυτό ας μην καταφεύγουν σε ανεύθυνα μηνύματα  προς τον Ελληνικό λαό. Την επόμενη μέρα η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί. Το ΠΑΣΟΚ εγγυάται ότι με δύναμη από την κοινωνία θα δώσει λύση και θα προστατεύσει τα συμφέροντα της χώρας και του Ελληνικού λαού”, καταλήγει ο κ.  Παπαθεοδώρου.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης